Викладачі кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології — учасники ІІ Міжнародної наукової конференції «Мікробіологія та імунологія – перспективи розвитку в XXI столітті»

10 травня 2016 року

14-15 квітня 2016 року викладачі кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології – в.о. завідувача кафедри, професор Мазур Тетяна Василівна, професор Яблонська Оксана Валентинівна і доцент Козловська Анна Володимирівна брали участь у ІІ Міжнародній науковій конференції «Мікробіологія та імунологія – перспективи розвитку в XXI столітті», яка відбулась у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Першого дня відбулись пленарне та секційні засідання, знайомства та наукові дискусії учасників конференції – мікробіологів та імунологів з медичних, біологічних, наукових і навчальних закладів; ветеринарну сферу представляли науковці нашої кафедри.

Другого дня професор кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Яблонська Оксана Валентинівна, виступила на секції «Прикладні аспекти мікробіології» з науковою доповіддю на тему «Enterobacteria for actions waves of different lengths», у якій розказала про вплив електричного поля та електромагнітного випромінювання на представників ентеробактерій. Доповідь Яблонської О.В. викликала жваве обговорення, в ході якого було задано понад 15 запитань, на які Оксана Валентинівна надала повні відповіді. Учасників конференції зацікавили зміни властивостей мікроорганізмів, внаслідок впливів на них електричного поля, електромагнітних хвиль, освітлення, дії лазера, кварцу і інших чинників.

Учасники ІІ Міжнародної наукової конференції отримали сертифікати про участь, а доповідачі – ще й збірники наукових праць.

Учасники конференції сфотографувалися на згадку біля корпусу післядипломного навчання, де проходило пленарне засідання. А в.о. завідувача кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології, професор Мазур Тетяна Василівна, професор Яблонська Оксана Валентинівна і доцент Козловська Анна Володимирівна сфотографувалися ще й із організатором конференції, завідувачем кафедри мікробіології та загальної імунології Київського національного університету імені Тараса Шевченка професором Сківкою Ларисою Михайлівною. Наступного дня учасники секційних засідань сфотографувалися на згадку у корпусі біологічного факультету, де проходили секційні засідання та нагородження аспірантів-учасників ІІ Міжнародної наукової конференції “Мікробіологія та імунологія – перспективи розвитку в XXI столітті”.

  Професор кафедри мікробіології, вірусології

та біотехнології Яблонська О.В.

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook