Профорієнтаційна робота на Переяславщині

10 травня 2016, 18:21

Відповідно до розпорядження №72 від 22 квітня 2016 року по факультету ветеринарної медицини НУБіП України і положення про організацію професійної орієнтації у НУБіП України від 5 квітня 2016 р. та метою інформування потенційних вступників – випускників загальноосвітніх шкіл, які складають ЗНО у 2016 р., і на виконання розпорядження ректора № 9 від 12.04.2016 р. «Про забезпечення проведення професійно-орієнтаційної роботи» доцент кафедри біохімії ім. акад. М.Ф. Гулого Арнаута О.В. проводив 5 травня 2016 року профорієнтаційну роботу на Переяславщині завітавши до середньої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 м. Переяслав-Хмельницький на базі якої проводелося зовнішнє незалежне оцінювання випускників місцевих шкіл з української мови та літератури.

Доцент Арнаута О.В. у розмові з учнями та їх батьками, розповідав про перспективу вступу до НУБіП України і зокрема про рідний факультет ветеринарної медицини. Випускникам було роздано інформаційні матеріали про університет та факультет. Попри хвилювання, випускники з батьками активно цікавилися умовами вступу до університету та факультету ветеринарної медицини у 2016 році. Жвава виявилась дискусія, особливо з батьками, щодо навчання в НУБіП України за контрактом, а також умов проживання в гуртожитках, баз практичного навчання, проведення дозвіллята виробничого стажування студентів у країнах ЄС.

Батькам та учням роздано друковані матеріали з інформацією про Національний університет біоресурсів та природокористування України та факультет ветеринарної медицини, а також про основні вимоги вступної компанії 2016 року.

О.В. Арнаута

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook