Кафедра оподаткування і страхування провела профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО з української мови та літератури

11 травня 2016 року

За дорученням керівництва НУБіП України та на виконання розпорядження ректора від 12.04.2016 року №9 «Про забезпечення професійно-орієнтаційної роботи та з метою інформування потенційних вступників загальноосвітніх шкіл, які складають зовнішнє незалежне оцінювання у 2016 році», викладачі кафедри оподаткування і страхування 5 травня 2016 року провели профорієнтаційну роботу біля пунктів складання ЗНО.
За кафедрою оподаткування і страхування були закріплені школи Дніпровського району м. Києва. Доцент кафедри Кириченко Анастасія Володимирівна та асистент Гаркуша Світлана Григорівна спілкувалися з випускниками середньої загальноосвітньої школи № 126 (вул. Празька, 14) та спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 125 з поглибленим вивченням англійської мови (вул. Плеханова, 2).

 

 

Викладачі кафедри перед початком тестування роздали майбутнім абітурієнтам та їх батькам інформацію про правила прийому на економічний факультет НУБіП України. Під час розмови із майбутніми студентами були обговорені питання переваг навчання на економічному факультеті НУБіП України, практичної підготовки студентів, можливостей програм обміну студентами з провідними університетами країн Європи та майбутнього працевлаштування випускників університету.

 

Руслана Мамчур,
доцент кафедри оподаткування і страхування

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook