Бізнес – нові вимоги до підготовки студентів

18 травня 2016 року
Kernel

17.05.2016 року студенти ОС магістр спеціальності «Управління інноваційною діяльністю» відвідали агропромислову компанію «Kernel», одну з провідних диверсифікованих агропромислових компаній в Україні.

Єгор Самусенко  (менеджер зі зв'язків з інвесторами)   розповів про діяльність компанії виробничі активи якої простягаються від чорноземних сільгоспугідь до олійноекстракційних заводів, а логістика будується на базі найбільшої сільськогосподарської інфраструктури, що включає мережу елеваторів і глибоководні експортні термінали.


 

Про програми стажування в компанії та можливість проходження виробничої практики для студентів на базі компанії розповіла Оксана Франків (менеджер проекту «Університет міжнародних програм» та «Кернел шанс»).   Кернел Шанс - це корпоративна програма, що забезпечує адаптацію та розвиток молодих спеціалістів після закінчення вищого навчального закладу для роботи в компанії Кернел.

 


 

Доповідачі відповіли на запитання аудиторії, а також розповіли, про можливість  отримання  робочого місця з перспективою подальшого розвитку, стабільної оплати праці та забезпечення їх житлом і харчуванням.

 


 

Студенти отримали багато позитивних вражень, досвіду, важливої інформації, відзначили високий професіоналізм доповідачів та розширили свої майбутні професійні контакти.

         Координаційна підтримка зустрічі  ДУ НМЦ «Агроосвіта».


 
 

Ольга Витвицька ,

завідувач кафедри менеджменту

інноваційної діяльності

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook