Делегація НУБіП взяла участь у відкритті Німецько-Українського аграрного демонстраційного та навчального центру

20 травня 2016 року
смт. Дослідницьке

 

 

 


     18 травня 2016 року відбулось урочисте відкриття Німецько-Українського аграрного демонстраційного та навчального центру (АДНЦ) двосторонньої програми кооперації Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Федеративної республіки Німеччини в Українському науково-дослідному інституті ім. Л.Погорілого у смт. Дослідницьке, Київської області.

   На відкритті були представники НУБіП України – проектор з навчальної і виховної роботи С.М. Кваша, професор кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка Д. Г. Войтюк, завідувач кафедри аграрного консалтингу та сервісу - Т.П. Кальна-Дубінюк, які ознайомились із тренінговими аудиторіями Центру, програмою його роботи, поспілкувались із директором Центру Рене Мілке, господарями Інституту та гостями.

 


 

 

 

 

 

     На відкритті була представлена сучасна Німецька сільськогосподарська техніка, нові унікальні розробки - прибори для прогнозування врожайності, та навчально-методична література для них. 
   Центр (АДНЦ) пропонує підвищення кваліфікації в аграрній галузі на сучасних сільськогосподарських машинах, щоб підвищити продуктивність і розвиток аграрного сектору України. Все це буде відбуватись за допомогою демонстраційних полів у безпосередньому наближені до практики. Раз на рік передбачається проведення масштабного свята – Дня поля.


      Співпраця НУБіП України з таким Центром сприятиме підготовці фахівців сучасного рівня.


Завідувач кафедри аграрного консалтингу 
та сервісу Т.Кальна-Дубінюк


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook