ВИЗНАЧИЛАСЯ ТРІЙКА КРАЩИХ ЗА НАУКОВИМИ ЗДОБУТКАМИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ НУБіП УКРАЇНИ

21 травня 2016, 9:55
Конференц-зал, 12 корпус

З нагоди відзначення Дня Науки у НУБіП України, згідно розпорядження № 12 від 17 травня 2016 р. директора НДІ здоров'я тварин, професора Д. А. Засєкіна на факультеті ветеринарної медицини 19 травня 2016 року уконференц-залі було проведено щорічну виставку наукових здобутків кафедр факультету ветеринарної медицини. Комісією у складі Л. В. Шевченко, д. вет. н., професора кафедра гігієни тварин і санітарії імені проф. А. К. Скороходька та М. В. Галат, голови Спілки молодих вчених НУБіП України, к. вет. н., доцента кафедри паразитології та тропічної ветеринарії було оцінено наукові здобутки. До уваги бралися наукові експонати, монографії, патенти, науково-практичні рекомендації виробництву, грамоти і нагороди за наукову роботу, словники та довідники, що містять наукоємну інформацію. Виставку відвідали викладачі, співробітники факультету ветеринарної медицини на чолі з директором НДІ здоров'я тварин, професором, д. вет. н.,  Д. А. Засєкіним. Також на виставку наукових досягнень завітали слухачі курсів підвищення кваліфікації та студенти магістратури.

Серед 14 кафедр факультету ветеринарної медицини НУБіП України свої здобутки представили 12 кафедр. В результаті оцінювання комісією було розподілено місця наступним чином:
Ι місце – кафедра фізіології, патофізіології та імунології тварин;
ΙΙ місце – кафедра гігієни тварин і санітарії імені професора А. К. Скороходька;
ΙΙΙ місце зайняли кафедра паразитології та тропічної ветеринарії і кафедра патологічної анатомії.

В цілому атмосфера конкурсу була приємною і жвавою. Відвідувачі цікавилися науковими досягненнями різних кафедр, можливістю їх застосування на виробництві та практичній діяльності лікарів ветеринарної медицини, задавали запитання.

Професор Д. А. Засєкін подякував членам комісії за роботу та участь кожному з представників кафедр факультету ветеринарної медицини і побажав не зупинятися на досягнутому, нових ідей і творчих успіхів у подальшій науковій роботі!

 

Раїса Слободян, асистент кафедри
паразитології та тропічної ветеринарії НУБіП України


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook