Викладачі кафедри аграрного консалтингу та сервісу - учасники міжнародної конференції "Розвиток кооперативного руху в Україні"

31 травня 2016 року
НУБіП України

    24 травня 2016 року розпочала свою роботу міжнародна науково-практична конференція «Розвиток кооперативного руху в Україні». Організована за підтримки уряду Канади, Спілки дорадчих служб України, Дніпропетровської сільськогосподарської консультаційної служби, вона покликана розглянути вкрай актуальний сьогодні розвиток корпоративної ідеї, яка без перебільшення є питанням виживання села.

     Викладачі кафедри аграрного консалтингу та сервісу взяли активну участь у даній конференціії.

   

 

 

 

 

 

   

        Два дні учасники розглядатимуть також питання організаційно-правового забезпечення та державної політики у сфері розвитку кооперації в Україні, управління розвитком підприємницької діяльності у сільській місцевості на кооперативних засадах, розвитку обслуговуючих кооперативів та фінансового забезпечення, бухгалтерського обліку і оподаткування діяльності кооперативів.

         Завідувач кафедри  професор, д.е.н. Кальна-Дубінюк Т.П. виступила з доповіддю та внесла пропозиціїї до рішення конференції.

 

Ірина  Кудінова, доцент кафедри 

аграрного консалтингу та сервісу

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook