Автоматники презентують свої наукові дослідження

1 червня 2016 року

     20 – 21 травня 2016 р. на базі Науково-дослідного інституту промислової автоматизації і вимірювань (Przemysłowy Instytut Automatyki I Pomiarów - РІАР) у Варшаві відбулася Міжнародна конференція «Systems, Control and Information Technology – SCIT2016». Інститут відомий, як Національний координатор проектів, пов'язаних з промисловістю робототехніки.
     Окрім господарів, у конференції приймали участь науковці із Словаччини, Чехії, Греції, Німеччини, Португалії. Наш виш представляв доцент кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка Володимир Решетюк, який і презентував наші наукові дослідження.
Тематика конференції була присвячена широкому спектру наукових досліджень, основними серед них були: питання створення інтелектуальних систем керування; робототехніка, з особливим акцентом на автономні мобільні системи; моделювання систем безпеки; використання систем технічного зору; застосування сучасних промислових систем автоматизації.
     На конференцію була презентована спільна доповідь науковців кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка нашого університету (проф. Лисенка В.П., доц. Решетюка В.М., ас. Лендєла Т.І.) і науковців Науково-дослідного інституту промислової автоматизації і вимірювань (Igor Korobiiczuk, Alicja Praczukowska) «Енергоефективне керування електротехнічним комплексом теплиці з урахуванням якості овочевої продукції», яка викликала певний інтерес в учасників завдяки доведенню теоретичних досліджень до реального впровадження у виробництво.
     За результатами конференції кращі доповіді будуть відібрані для публікації наукових статей у відомому світовому видавництві SPRINGER. Це допоможе поширити матеріали своїх досліджень, забезпечуючи, таким чином, наукову комунікацію.


Світлина учасників конференції SCIT2016

Богдан Куляк, аспірант кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook