Команда факультету ветеринарної медицини НУБіП України зайняла ІІ командне місце у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з напрямку «Ветеринарна медицина»

2 червня 2016 року

З 25 по 27 травня 2016 року на базі Дніпропетровського аграрноекономічного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з напрямку «Ветеринарна медицина». Всього участь приймало 11 вишів, кожну команду представляли 3 студенти. Команду Національного університету біоресурсів і природокористування України від факультету ветеринарної медицини представляли студентки 4 курсу: Ходій Дар’я, Козловська Анастасія та Левченко Василина.

Олімпіада складалася з двох етапів: практичної і теоретичної частини. Після гостинного вітання та урочистого відкриття олімпіади почався теоретичний тур, який складався з 4 питань клінічних дисциплін, які вивчаються на випускному курсі.

По завершенню перевірки теоретичних знань, на всіх учасників олімпіади чекала екскурсія до аерокосмічного музею та чудова прогулянка на пароплаві по Дніпру.

Ранок другого дня почався з виконання практичних завдань. Дівчата випробовували себе  у паразитології, ветеринарно-санітарній експертизі та патологічній анатомії, де показали дуже високі результати.

У загальному заліку команда факультету ветеринарної медицини НУБіП України зайняла ІІ командне місце. Ходій Дар’я та Козловська Анастасія відзначені дипломом за кращу теоретичну підготовку з дисципліни «Епізоотологія», а Левченко Василина – ІІІ місце у особистому заліку серед усіх учасників олімпіади.

Вітаємо дівчат зі здобуттям високих результатів та бажаємо ім. подальшого наукового розвитку!


Віталій Володимирович Недосєков,

завідувач кафедри епізоотології та організації ветеринарної справи

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook