We love America House

2 червня 2016 року

 Для викладачів кафедри англійської мови відвідування тренінгів і семінарів Америка Хаус Київ давно вже стало доброю традицією.

Так, 31 травня, к.пед.н., доц. О. Іванова, к.філол.н., ст. викладач Ю. Дем’янова та к.філол.н., ст. викладач О. Поліщук взяли участь в роботі семінару "Breaking the Ice". Новітніми методиками роботи зі студентами та прийомами педагогічної майстерності поділилася із учасниками семінару Сенека Раян (Seneca Ryan), викладач-методист, стипендіат за програмою Держдепартаменту США.

В своєму тренінгу пані Раян закцентувала увагу на роботу зі студентами-початквівцями, які щойно приступили до вивчення англійської мови. Робота із такою аудиторією є особливою, адже для продуктивної роботи та вдалого опанування будь-якої іноземної мови надзвичайно важливим є те, що студенти повинні "зламати лід" психологічного бар’єру та почати говорити чужою та незвичною мовою.

Пані Раян познайомила викладачів із новітніми методиками "ламання льоду", презентувала ряд ігрових прийомів та продемонструвала можливості їх використання на заняттях зі студентами різних вікових груп.

Тренінг проходив в традиційно привітній та відкритій атмосфері Америка Хаус, що сприяло продуктивній праці та підвищенню професійної кваліфікації.

К.пед.н., доц. О. Іванова,
к.філол.н., ст. викладач Ю. Дем’янова
к.філол.н., ст. викладач О. Поліщук

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook