Любов до alma mater пронесена крізь роки: відбулась зустріч зооінженерів 1976 року випуску

14 червня 2016, 17:19

      10 червня 2016 року для факультету тваринництва та водних біоресурсів став непересічним днем. Адже саме сьогодні у стінах нашого університету, через 40 років після випуску, відбулася зустріч випускників тогочасного зооінженерного факультету. 

     Розпочинаючи урочисте зібрання, зі словами привітань виступив перший проректор Ігор Ібатуллін, який від імені ректора нашого вишу привітав усіх присутніх, коротко розповів про теперішню структуру університету, кількість студентів і науково-педагогічних працівників, позитивні зрушення, які відбулись за останні 2 роки та про плани на майбутнє. З приємністю, Ігор Ілліч повідомив і про успіхи факультету тваринництва та водних біоресурсів як на рівні університету, так і за його межами.

     Потому заступник декана факультету тваринництва та водних біоресурсів Сергій Грищенко розповів чим «живе» факультет сьогодні та які плани на найближчий час.
     Зі словами привітань до гостей виступили і науково-педагогічні працівники Борис Гопка і Анатолій Вертійчук, які у свій час проводили випускникам лекційні і лабораторно-практичні заняття. Вони з приємністю згадували ті далекі студентські роки випускників.

     Символічно, що через 40 років колишні старости трьох студентських груп зробили поіменну перекличку усіх присутніх та вшанували пам’ять тих, кого сьогодні з ними не було. Розповіли і про успіхи кожного присутнього, адже після закінчення навчання більшість стала дуже успішними людьми – хтось працює в різних міністерствах і відомствах нашої країни на високих посадах, інші стали керівниками сільськогосподарських підприємств, деякі обрали шлях у науку і мають наукові ступені і вчені звання, а деякі успішно займаються веденням бізнесу. Випускники у своїх виступах подякували рідній alma mater в особі науково-педагогічних працівників та адміністрації за надані знання, згадали студентські роки і висловили приємне здивування тими позитивними процесами, які відбуваються сьогодні на факультеті та в університеті. Усі виступаючі були одноголосні в одній думці – тваринництво є невід’ємною складовою розвитку країни, а наш університет є потужною «кузнею» кадрів аграрного сектору України.

     Закінчилася зустріч дружнім фото і відвідуванням агропромислової виставки «Агро-2016».

Юрій Засуха,
завідувач кафедри технологій
у птахівництві, свинарстві та вівчарстві
випускник зооінженерного факультету 1976 року 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook