Ректорат: готуємося до вступної кампанії

29 червня 2016 року

     29 червня. Чергове засідання ректорату під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка було присвячене початку збору врожаїв у навчально-дослідних господарствах, випускам бакалаврів та магістрів і початку вступної кампанії.

     Напередодні Станіслав Миколайович взяв участь у державних заходах з відзначення Дня Конституції, разом із Президентом України Петром Порошенком, урядовцями, керівництвом столиці – у покладанні квітів до підніжжя пам’ятника автору першого Основного документа Пилипу Орлику. Також Станіслав Ніколаєнко як один з авторів і народних депутатів України ІІ скликання, які приймали Конституцію України, взяв участь в урочистому засіданні Верховної Ради України. Як зазначив ректор, наш Основний Закон – один з найкращий, проте справа у його дотриманні, повній реалізації всіх прав та обов’язків, які він визначає.

     Потім начальник навчального відділу Оксана Зазимко представила графік проведення випусків по факультетах і ННІ та проінформувала про стан підготовки до вступної кампанії. Під пильним контролем ректорату перебуває питання обсягів державного замовлення, проект якого розглядає Міністерство освіти і науки.

     Як повідомив проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук, один із проектів за програмою «Горизонт-2020», участь у розробці якого брали наші вчені, отримав схвалення відбірковою комісію. Детальніше про це читайте на офіційному сайті університету згодом. Також на минулому тижні на базі університету Фоджі, що в Італії, відбулася конференція, присвячена реалізації програм академічної мобільності. За словами проректора, такі заходи дозволяють знайти нових партнерів, актуалізувати існуючі домовленості про співпрацю та наповнити їх реальним змістом. До речі, за програмою Erasmus+ університетом реалізовано обмінів більш, ніж на 90 тисяч євро.

     

     Про хід ремонтних робіт доповів проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. Питання №1 – відновлення третього корпусу. Після випусків будівельники приступають до ремонтів в аудиторіях 233 та 228 корпусу №10. Завершується спорудження даху гуртожитку №11 і розпочнеться ремонт даху в шостому гуртожитку.

     

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на перспективах збору врожаю в навчально-дослідних господарствах. На День поля 1 липня відбудуться традиційні огляд і презентація досягнень наших вчених та інновацій у рослинництві.

     Підбиваючи підсумки наради, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, начальнику планово-фінансового відділу Олегу Броніну провести аналіз фінансової ситуації до кінця року та надати пропозиції щодо можливих резервів залучення додаткових коштів, Вадиму Ткачуку – внести пропозиції щодо оплати додаткових послуг для мешканців гуртожитків, Валерію Іщенку – визначити пріорітетні об’єкти, найбільш завантажені аудиторії для заміни освітлення на енергозберігаюче, розробити план завершення утеплення гуртожитків та корпусів.

     Також розглядалися й інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook