Кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

Адреса: м. Київ, вул. Виставкова, 16, навчальний корпус 12А, блок Д, кім. №№ 312-318

Завідувач кафедри (в.о.):
Голембовська Наталія Володимирівна

Кандидат технічних наук, доцент

 

Ми у соціальних мережах 

 

 

 

 

 

Кафедра створена на підставі рішення вченої ради від 24.03.2003 р. № 8, наказу ректора університету від 23.04.2003 р. № 197 та з метою посилення технологічної підготовки студентів університету з дисциплін переробки продукції тваринництва та рибництва, що викладаються студентам університету різних спеціальностей.

Основними напрямками наукової діяльності кафедри, які визначають потребу підготовки бакалаврів та магістрів за спеціальностями технологія зберігання, консервування та переробки м’яса і технологія зберігання та переробки водних біоресурсів є:

- збільшення виробництва високоякісних і нових харчових продуктів; впровадження і розвиток нових інтенсивних технологій при широкому використанні результатів фундаментальних наукових досліджень в біотехнології;

- реалізації сучасних технічних і технологічних рішень, які  могли б забезпечити не лише зберігання, консервування і переробку продукції тваринництва та рибництва згідно з існуючими технологіями, а й значно підвищити їх технологічний рівень;

- розробка сучасних способів виробництва харчових продуктів на основі біотехнічної індустрії з економічно замкнутим циклом, що представляє собою промисловість цільового перетворення сировини тваринного походження в конкретні харчові продукти з специфічним апаратурним оформленням;

- системами контролю, управління і економічно обґрунтування згідно з потребами промисловості даного профілю;

- сучасні новітні технології зберігання, консервування і переробки м’яса, риби, птиці, молока і зернових продуктів, які базуються на глибоких теоретичних дослідженнях особливостей сільськогосподарської сировини, розширення технологічних досліджень, супроводжених організацією спеціалізованих технологічних лабораторій, збільшення обсягу технологічної інформації, шляхом створення нових наукових шкіл;

- ресурсозберігаючі технології переробки м’яса, молока, птиці і риби у тваринницькій галузі і рибництві, які спрямовані на підвищення ефективності використання біопотенціалу фермерських господарств, одержання високоякісної продукції тваринництва.

Колектив кафедри. Зліва направо: лаборант Кулик В.К.; доц., к.т.н. Менчинська А.А.; в.о., зав. каф., доц., к.т.н. Голембовська Н.В.; доц., к.т.н. Ісраелян В.М.; доц., к.т.н. Савченко О.А.; проф., д.т.н. Баль-Прилипко Л.В.; заступник зав.каф., доц., к.с.-г.н. Слободянюк Н.М.;  доц., к.т.н. Устименко І.М.; доц., к.т.н. Ніколаєнко М.С.;  доц., к.т.н. Крижова Ю.П.; доц., к.т.н. Штонда О.А.; доц., к.т.н. Іванюта А.О. 

 

Інструкція з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та протиепідемічних заходів під час організації освітнього процесу в НУБіП України  

 Алгоритм дій при сигналі "Повітряна тривога"  

Інструктаж з безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану

Новини

Всі новини

23 серпня 2022
Анастасія Щирова: обирає нову, актуальну і затребувану професію сьогодення – нутриціологію здорового харчування

Анастасія Щирова: обирає нову, актуальну і затребувану професію сьогодення – нутриціологію здорового харчування

8 березня 2021
НУБіП України, 12 корпус

ПРЕКРАСНЕ СВЯТО ВСІХ ЖІНОК….ПРИВІТАННЯ СТУДЕНТІВ

20 серпня 2020
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Телепрограма “Якісне Життя” в НУБіП України вияснила: що криється за етикеткою улюблених напоїв українців?

12 квітня 2020
Internet, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції

НЕ ЗВАЖАЮЧИ, ЩО ОНЛАЙН – МИ ЗАВЖДИ РАЗОМ!

10 квітня 2020
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

"ПІЗНАЄМО УКРАЇНУ РАЗОМ": СТУДЕНТИ-ХАРЧОВИКИ ПРОПОНУЮТЬ НОВУ РУБРИКУ

8 квітня 2020
м. Київ, НУБіП України, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

Харчування і вплив фітохімічних харчових речовин на ризик вірусних інфекцій, включаючи COVID - 19

5 жовтня 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

СТРАТЕГІЯ ВЛАСНОГО ВИБОРУ ЗІ СМАКОМ ЯКОСТІ

18 квітня 2019
м. Харків, Харківський державний університет харчування і торгівлі

ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПРИЗЕРИ У ВСЕУКРАЇНСЬКІЙ ОЛІМПІАДІ З ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ХАРКОВІ

27 березня 2019
м. Київ, МВЦ, Броварський проспект, 15

Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність

19 червня 2018
м. Житомир, ПАТ «Житомирський маслозавод "Рудь"

«ЗАМОРОЖЕНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ» ДЛЯ УЧАСНИКІВ КУРСУ «FOOD SAFETY SHORT COURSE»

19 червня 2018
м. Київ, Виставка досягнень народного господарства

НЕЗАБУТНІ ВРАЖЕННЯ НА « АГРО -2018 » УЧАСНИКІВ СЕМІНАРУ-ТРЕНІНГА «FOOD SAFETY SHORT COURSE» (PENN STATE UNIVERSITY)

19 квітня 2018
м. Київ, НУБіП України, вул. Героїв Оборони, 15

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - ДОВГООЧІКУВАНА ЗУСТРІЧ

17 квітня 2018

Сезон відкрито

29 березня 2018
м. Київ, НУБіП України, ауд. 315, блок Д, навч. корпус 12

"ХАРЧОВИКИ" гостинно зустріли своїх майбутніх студентів НУБіП

7 вересня 2017
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус № 3

НАТХНЕННА ПОДІЯ: ШКОЛА МОЛОДОГО ПЕДАГОГА СТАРТУВАЛА В НУБІП

13 червня 2017
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79

Вітаємо з Днем народження Оксану Анатоліївну ШТОНДА!

15 травня 2017
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79, початок о 10:00

«ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2017»

23 березня 2017
Київ, бульвар Тараса Шевченка, 12

В ГОСТІ ДО МИТЦЯ І КОБЗАРЯ

17 березня 2017
Вінницька обл. Вінницький р-н

Обирати майбутню професію потрібно розумно

13 лютого 2017
вул. Бориса Грінченка (біля Майдану Незалежності), буд. 1, 3-й поверх, актова зала

ПЕРША НАЦІОНАЛЬНА КОМПОЗИЦІЙНА БАЗА ДАНИХ ЇЖІ І ЇЇ РОЛЬ В БЕЗПЕЦІ ХАРЧУВАННЯ

1 грудня 2016
м. Київ, НУБіП України, лабораторія харчових технологій

НЕ ТІЛЬКИ ДЕГУСТУЄМО, АЛЕ Й ДОСЛІДЖУЄМО

23 листопада 2016
м. Київ, НУБіП України

Пісенні баталії

11 листопада 2016
м. Київ, НУБіП України

Маленька, але перемога!

27 жовтня 2016
Державний навчальний заклад «Київське обласне вище професійне училище харчових технологій та ресторанного сервісу»

Проведення профорієнтаційної роботи у вищому професійному училищі харчових технологій

14 вересня 2016
м. Київ, НУБіП України, Ботанічний сад НУБіП

НЕЗВИЧАЙНА КУРАТОРСЬКА ГОДИНА

15 червня 2016
Київський завод ІП «Кока-Кола Беверіджиз Україна»

ВІД ТЕОРІЇ ПО ХАРЧОВИМ ТЕХНОЛОГІЯМ ДО ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ НА ПІДПРИЄМСТВІ «COCA-COLA»

5 квітня 2016
вул. Межигірська, 2, Київ, 04070

Бути смішним просто...

22 березня 2016
08540 Київська область, Фастівський район, с. Велика Снітинка, вул. Леніна, 101

«МАЙСТЕР-КЛАС» в виробничих умовах ковбасного цеху ВП НУБіП України

21 березня 2016
04215, м. Київ, проспект Георгія Гонгадзе, 20-і,

ЯК ВИБРАТИ ПРОФЕСІЮ, ЯК ВИБРАТИ ВУЗ?

26 лютого 2016
Вінницька область Вінницький район смт. Вороновиця вул. Гагаріна, 2

ВИБІР МАЙБУТНЬОЇ ПРОФЕСІЇ - ВИБІР ВСЬОГО ЖИТТЯ

20 травня 2015
м. Львів, Львівський інституті економіки і туризму

Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів

3 липня 2014
Броварський район смт Велика Димерка

Ближче до виробника «Кока-Кола Беверіджиз Україна»

19 жовтня 2011
Национальный торгово-экономический университет (г. Киев)

Защита кандидатской диссертации Битютской Ольги Евгеньевны

Оголошення

13 лютого 2024
Студентський центр "IQ-простір" (вул. Горіхуватський шлях, 7)

Благодійний ярмарок "Проводи зими"

Всі оголошення

10 квітня 2023

Вакансія

15 березня 2023

День донора

21 квітня 2021
Х Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

Х Міжнародна науково-практична онлайн конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»

22 березня 2021
НУБіП України, 12 корпус

ВІДКРИТА ОН-ЛАЙН ЛЕКЦІЯ

31 серпня 2020
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, 1-й поверх, актова зала

Збори трудового колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

12 лютого 2020
корпус 12, ауд 315 Д

СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ

3 лютого 2020
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

Засідання кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів

27 грудня 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12, ауд. 315

Засідання кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів

27 лютого 2019

«Краса НУБіП»

20 лютого 2019
Центральна їдальня, вулиця Генерала Родимцева, 7

Міс та Містер ХТІ

12 лютого 2019
м. Київ, НУБіП України, гуртожиток 9, читальний зал

Старостат

8 лютого 2019
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12

І етап Всеукраїнської студентської Олімпіади

18 травня 2018
м. Київ, НУБіП України, ауд. 315, блок Д, навч. корпус 12

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ харчових технологій та управління якістю продукції АПК

22 грудня 2017
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 12 блок Д, ауд. 315, о 10:00 год

ЗАСІДАННЯ ВЧЕНОЇ РАДИ ФАКУЛЬТЕТУ харчових технологій та управління якістю продукції АПК

11 квітня 2017
м. Київ, НУБіП України, Гуртожиток № 11

ДЕНЬ ДОНОРА У НУБіП УКРАЇНИ

11 квітня 2017
м. Київ, НУБіП України, Гуртожиток № 11

ДЕНЬ ДОНОРА У НУБіП УКРАЇНИ

Події

3 квітня 2024, 17:38

Фестиваль Global Career Days

Всі події

17 квітня 2021, 10:30
День відкритих дверей

День відкритих дверей

8 січня 2021, 10:50

Онлайн-гра Pub Quiz

9 вересня 2020, 11:00
Київ, MBЦ, Броварський проспект, 15 (станція метро «Лівобережна»)

Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційні технології та перспективи розвитку м'ясопереробної галузі»

9 вересня 2020, 10:01
Київська область, Макарівський район, с.Березівка, вул. Амстердамська,1.

Recycling and Waste Expo Ukraine - виставка обладнання та технологій для ресайклінгу, управління відходами, очищення повітря та води

26 березня 2019, 10:06
Brovars`kyi prospekt, № 15 ., Kyiv, Ukraine

23-й Міжнародний Форум товарів та послуг для дітей BABY EXPO

21 лютого 2019, 11:40
м. Київ, НУБіП України, навч. корпус 3, ауд 226

Відкрита он-лайн лекція в рамках співпраці з Ташкентським державним університетом

18 квітня 2018, 10:00
Київ, Міжнародний Виставковий Центр (МВЦ), Броварський пр-т, 15

Головна подія харчової та пакувальної індустрії України - IFFIP 2018

19 січня 2018, 14:00
м. Київ, НУБіП України, навчальний корпус 12, ауд. 315

Звіт ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК

15 травня 2017, 10:00
м. Київ, НУБіП України, корпус №1, ауд. 79

«ФЕСТИВАЛЬ СТУДЕНТСЬКОЇ НАУКИ – 2017»

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook