Профорієнтація на Кіровоградщині

11 липня 2016 року
м. Кіровоград

 

      29-30 червня 2016 року в місті Кіровограді за підтримки Кіровоградської обласної адміністрації відбувся семінар з профорієнтацією для представників місцевих органів виконавчої влади та самоврядування, громадських організацій, власників особистих селянських та фермерських господарств, які надають послуги з сільського зеленого туризму.


       У семінарі взяло участь понад 40 фахівців, зацікавлених у розвитку сільського туризму та дорадництва в області. Семінар проходив за участю викладачів кафедри аграрного консалтингу та сервісу НУБіП України Кальної-Дубінюк Т.П., завідувача кафедри, д.е.н., професора та Рибак Л.Х., к.е.н., доцента кафедри.


   

 

 

 

 

     

 

     

        Слухачі семінару ознайомились із особливостями розвитку сільського туризму та дорадництва в Україні, їх нормативно-правовою базою, якістю та сертифікацією, сучасними інформаційно-консультаційними технологіями та системами, навчальними програмами. Було організовано виїзну програму на агрооселю та маєток, вручення сертифікатів.
     Профорієнтаційна складова семінару проведена на високому рівні. Слухачі проявили значний інтерес і зацікавленість в розширенні навчальних програм щодо підвищення кваліфікації фахівцями ННІ післядипломної освіти НУБіП України, кафедрою аграрного консалтингу та сервісу та проведенню курсів з видачею свідоцтв державного зразка та кваліфікаційних свідоцтв дорадника й експерта-дорадника. Не обійшли увагою і можливість вступу в Університет за програмами: «Туризм», для бакалаврів та для магістрів на спеціальність «Менеджмент» за спеціалізацією «Дорадництво».


     Надіємось на успішне продовження розпочатої співпраці та поповнення лав студентів та слухачів НУБіП України представниками Кіровоградського краю.

 


Ірина Кудінова,

к.е.н., доцент 
кафедри аграрного 
консалтингу та сервісу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook