Дипломи отримали випускники ННІ післядипломної освіти

12 липня 2016 року
НУБіП України

 

 

 70 спеціалістів зі спеціальності правознавство, 21 магістр з державної служби, 15 бакалаврів з напряму агрономія, 11 з напряму право, які здобували другу, третю вищу освіту в ННІ післядипломної освіти, урочисто отримали дипломи.

 
Цьогорічні випускники – це самодостатні люди, які прагнуть кар'єрного росту, яким не байдуже їхнє майбутнє. На програмах здобуття другої вищої освіти навчались: Капустинський Олексій Миколайович – перший заступник начальника державної сільськогосподарської інспекції у м.Києві, Гнатюк Олександр Володимирович і Кожема Олег Петрович - начальники управління ветеринарної медицини в Макарівському  і Васильківському районах Київської області, Ковтун Марія Валеріївна – заступник начальника головного управління статистики у Києво-Святошинському районі Київської області,Сайнецький Олександр Павлович – старший оперуповноважений з особливо важливих справ Головного оперативного управління державної фіскальної служби України (підполковник), Мороз Олександр Олександрович  - керівник служби внутрішнього аудиту федерації футболу України тощо.
 
 
 
 
Особлива гордість за тих випускників, які паралельно з навчанням брали участь у АТО. Це - Гаврилюк Ярослав Миколайович, Підтоптаний В'ячеслав Олексійович, Сайнецький Олександр Павлович.
 
Дипломи випускникам вручали директор ННІ ПО Марія Михайлівна Кулаєць, заступники – Пабат Віктор Олексійович, Микицей Тереза Дмитрівна, завідувач кафедри міжнародного та порівняльного правознавства Ладиченко Віктор Валеріанович.
 
У зв'язку із проходженням акредитаційної експертизи та вперше за всю історію випусків внесенням дипломів нового зразка про перепідготовку в єдину державну базу, випускники із спеціальностей «Економіка підприємства», «Облік і аудит», «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Землевпорядкування і кадастр» одержать дипломи у жовтні місяці. Магістри спеціальності «Дорадництво» та «Управління інноваційною діяльністю» випускатимуться у грудні.
 
В ННІ післядипломної освіти (про що і відзначали випускники у своїх виступах) стараємось не залишати поза увагою жодного студента, слухача. І як наслідок: - дуже часто після одержання диплома зі спеціальності «Правознавство» вони вступають на магістерську програму «Державна служба», «Землекористування і кадастр» і навпаки, зазначає Марія Кулаєць.
 
 
У цьому році десять бакалаврів – агрономів, які працюють у потужних агрохолдингах, фермерських господарствах, виявили бажання навчатися у магістратурі «Агрономія» за контрактом.
 
У ці дні проходить новий набір до інституту на програми здобуття другої вищої освіти. На сьогоднішній день надійшло 164 заяви. Особливо привабливими є спеціальності «Агрономія», «Право», «Управління інноваційною діяльностю», «Дорадництво». 
 
Запрошуємо всіх бажаючих на навчання! 
 
Тетяна Кальна-Дубінюк

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook