Кафедра терапії і клінічної діагностики веде активну підготовку до нового навчального року

25 липня 2016 року

 Літо – не лише пора канікул та відпочинку. На факультеті ветеринарної медицини це також час для ремонту навчальних аудиторій, лабораторій, клінічних манежів, закупівлі нових матеріалів та обладнання тощо для забезпечення навчального процесу.

 
За попередні роки відсутність якісної покрівлі у 12-му навчальному корпусі над навчальними лабораторіями кафедри терапії і клінічної діагностики призвела до занедбання цих приміщень, а щорічні косметичні ремонти не допомагали. Під час дощів у окремих лабораторіях часом неможливо було проводити заняття.
 
Зроблений нещодавно за сприяння керівництва університету новий скатний дах над кафедрою терапії і клінічної діагностики дав  можливість розпочати якісний ремонт її приміщень. Участь у ньому беруть працівники ремонтної бригади університету, викладачі і співробітники кафедри - завідувач Віталій Костенко, доценти Олег Павелиця, Андрій Макарін, Сергій Голопура, асистенти Микола Маринюк, Сергій Вишневський, старші лаборанти Леся Лозова та Олександр Саган. Окремі навчальні аудиторії та лабораторії вже сьогодні набувають привабливого вигляду. До початку навчального процесу всі вони будуть готові прийняти майбутніх лікарів ветеринарної медицини.
 
Ірина Білоус
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook