IV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур»

25 квітня 2016, 16:29
     21 квітня в Миронівському інституті пшениці відбулася IV Міжнародна науково-практична конференція молодих учених «Селекція, генетика та технології вирощування сільськогосподарських культур»
     Це подія, що міцно зв’язує науковий колектив, адже старше покоління вчених з цікавістю слухало виступи молодих науковців, аспірантів, студентів, і їм було за що гордитися  своїми наступниками, яким вони передадуть у майбутньому наукову естафету.
     З науковими доповідями на конференції виступили 19 молодих учених, серед яких наукові співробітники, аспіранти та студенти. Від НУБіП України в конференції приймали участь асистент кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О. Зеленського, аспірант 2-го року навчання Дмитренко Юлія та магістри 1-го року навчання спеціальності «Селекція і насінництво с.-г. культур» – Гавронський Іван та Захаров Іван. Усім учасникам були видані Сертифікати учасника конференції.

     Усі доповіді були змістовними і актуальними, але серед них визнана найкращою і зайняла І місце різностороння доповідь про актуальні сьогодні альтернативні джерела енергії (біопаливо), з якою виступив магістр 1-го року кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О. Зеленського НУБіП України Іван Гавронський (науковий керівник – в. о. зав. кафедри Жемойда В.Л.). За матеріалами конференції видано збірник, в якому опубліковано 92 тези. 

Учасники конференції.

     На завершення конференції директор МІП Олександр Демидов подякував учасникам за змістовні наукові доповіді, а старшому поколінню науковців – за практичну допомогу та влучні запитання, які сприяють більш повному розкриттю результатів досліджень. Сергій Мельник закликав молодь до наполегливої творчої праці: «Молоді вчені – майбутні політики, які будуватимуть аграрну сферу держави. Гордіться своєю країною! Дружіть між собою як науковці, адже ваші шляхи в майбутньому переминатимуться у багатьох галузях науки, вчіться дискутувати з наукових питань, а відтак буде менше помилок у науці та економіці!».

Юлія Дмитренко,
асистент кафедри генетики, селекції
і  насінництва ім. проф. М. О. Зеленського

 

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook