ОГОЛОШЕННЯ для вступників з освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст», зарахованих на 2-3 курси освітньо-професійних програм на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр»

9 серпня 2016 року
стадіон 9-го спортивного корпусу

 Просимо Вас з’явитися 9 серпня 2016 року о 10.00 на загальні збори вступників з освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст», зарахованих на 2-3 курси освітньо-професійних програм на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» .

 

Місце проведення зборів – глядацькі трибуни університетського стадіону зі сторони школи та 9-го спортивного корпусу

 

Початок  о 10.00 

 

Основне питання, що буде розглядатися на зборах – участь у вирівнювальному літньому семестрі 2016 року з метою ліквідації академічної різниці, яка виникає при зарахуванні вступників з ОКР «Молодший спеціаліст» на 2-3 курси освітньо-професійних програм на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр».

 

Загальна інформація щодо організації навчання у вирівнювальному літньому семестрі в НУБіП України

1.       З метою зменшення академічної різниці, що виникає при зарахуванні вступників із ОКР “Молодший спеціаліст” на навчання за освітньо-професійною програмую на здобуття освітнього ступеня “Бакалавр”, НУБіП України проводить з 09.08 по 27.08. 2016 р. вирівнювальний літній семестр.

2.        Навчання у вирівнювальному літньому семестрі здійснюватиметься на платній основі.

3.       Просимо звернути увагу: оцінки, отримані при ліквідації академічної різниці, не впливатимуть на індивідуальний рейтинг студента та нарахування стипендії.

 

Детальна інформація розміщена на сайті НУБіП України в рубриці Абітурієнту/Вирівнювальний літній семестр-2016 http://nubip.edu.ua/node/15869

 

Деканат

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook