Успішне завершення стажування студентів Вроцлавського природничого університету в НУБіП

25 серпня 2016 року

     19 серпня 2016 року успішно завершилося двотижневе стажування на факультеті ветеринарної медицини студентів 4-5-их курсів факультету ветеринарної медицини Вроцлавського природничого університету (Вроцлав, Польща), Моніки Вробель, Бартека Дудека і Йоханни Вижовської в НУБіП України.

     Відповідно до програми стажування польські студенти побували на молочно-товарній фермі ВАТ «Терезине» Білоцерківського району Київської області. Тут вони ознайомилися із сучасними системами та способами утримання великої рогатої худоби, профілактикою захворювань кінцівок, діагностичними дослідженнями, способами видалення, обробки та використання відходів, особливостями застосування систем примусового та добровільного доїння корів.

     Гості також пройшли практичне навчання на базі двох сучасних клінік ветеринарної медицини у місті Києві: мереж «Зоолюкс» та «Алден-Вет». Там використовують і впроваджують у практику передові методи діагностики хвороб та лікування тварин. Студенти були приємно вражені побаченим і відзначили високий рівень надання ветеринарних послуг. 

     Цікавим виявилось відвідання і клініки при кінно-спортивній школі «Магнат», де наш випускник, лікар клініки Євген Бруско ознайомив студентів із сучасними превентивними заходами у конярстві, ендоскопічними методами дослідження і особливостями оперативного втручання у польових умовах. 
Особливості роботи зі страусами та іншими екзотичними тваринами студенти практично засвоювали в умовах страусиної ферми «Чубинський страус».

     Сподіваємося і на подальшу плідну співпрацю з Вроцлавським природничим університетом.

Микола Цвіліховський,
декан факультету ветеринарної медицини
Марина Галат,
координатор міжнародних програм
факультету ветеринарної медицини
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook