Голосієво – наш спільний дім

29 серпня 2016 року

27 серпня виповнюється 9 років з моменту надання Голосіївському парку статусу Національного природничого парку. До святкової програми урочистостей долучилися і співробітники НУБіП України, що не дивно, оскільки, значна частина базового закладу розташована саме у Голосієво.

Так, святкова програма починалася із екскурсії по території парку, яку проводив доцент кафедри фармакології та токсикології факультету ветеринарної медицини НУБіП України Іщенко Вадим Дмитрович. У ході екскурсії було ознайомлено її учасників із лікарськими рослинами, що ростуть у парку, та способах їх застосування у медицині. У невимушеній бесіді під час прогулянки учасники екскурсії взнали цікаві історичні факти про використання лікарських рослин, відкрили для себе невідомі для більшості відомості про застосування різних рослин (більшість із яких досі вони вважали бур’янами) у традиційній та нетрадиційні медицині, способи приготування різних лікарських форм із рослинної сировини.

Оскільки, після майже 2 годин екскурсії у її учасників ще залишилося багато запитань, було вказано на можливість подальшого спілкування в мережі Інтернет та вказано посилання на навчальну і довідкову літературу, авторами якої є співробітники кафедри.

Доцент кафедри фармакології та токсикології, к.вет.н. Бойко Г.В.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook