Вітаємо з Днем Знань!

2 вересня 2016 року


Шановні викладачі, дорогі першокурсники!  

  Успішне завершення вступної кампанії 2016 року привело на юридичний факультет 75 молодих людей, які зробили перший крок у доросле життя обравши Національний університет біоресурсів і природокористування України і стали гідними його студентами. Я впевнена, що вибираючи наш університет, абітурієнти та їх батьки дізнавалися про наш вуз, порівнювали з іншими навчальними закладами, яких сьогодні чимало. 

Те, що Ви сьогодні тут, - це вірне рішення. Наш університет посідає особливе місце серед університетів, де навчають юриспруденції. Нині наша альма-матер, всупереч загальній ситуації в державі, впевнено прогресує, ввійшла в першу десятку кращих вузів України.

Вам випала велика честь і відповідальність – приєднатися до дружнього і прогресивного колективу нашого дослідницького університету, де готують висококваліфікованих фахівців-правників.

Колектив юридичного факультету має надію, що ви станете гордістю і славою університету, продовжите самовіддану подвижницьку працю ваших попередників, аби стати особистістю, яка усвідомлює свою належність до українського народу, Європейського освітнього простору, станете професіоналом, підготовленим до життя і праці в сучасному суспільстві. Країні сьогодні як ніколи раніше потрібні висококваліфіковані юристи, правознавці. Вам потрібно мати не тільки глибокі фахові знання, добре знати букву закону і відчувати дух права, але й бути чесним та принциповим, патріотично налаштованим громадянином, любити свою країну

Не витрачайте марно дорогоцінний час! Студентські роки мають стати часом інтелектуального росту, становлення особистості, розкриття творчого потенціалу, часом закоханості та яскравих вражень, що будуть супроводжувати вас все життя. Сподіваюсь, в університеті ви знайдете справжніх друзів і однодумців.

На завершення хочу побажати студентам першокурсникам захоплюючої подорожі у світ знань, науково-педогогічним працівникам – творчої наснаги, оптимізму та здоров'я, адже саме на Вас покладено виконання нелегкої місії: із зерна науки виростити у студентських душах багатий урожай знань, мудрості, суспільної свідомості та натхнення. Батькам - мудрості та терпіння.

Нехай цей навчальний рік стане для всіх вас відправною точкою до підкорення нових вершин! З Днем знань!


к.ю.н., ст. викладач кафедри
цивільного та господарського права
Канарик Ю. С.

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook