Увага! Проводиться набір на навчальний курс «Англійська мова для академічних цілей»

9 жовтня 2016, 0:00

Навчально-науковий інститут післядипломної освіти
Центр професійного розвитку кадрів

оголошують набір на курс

“АНГЛІЙСЬКА МОВА ДЛЯ АКАДЕМІЧНИХ ЦІЛЕЙ”

     До уваги наукових, науково-педагогічних працівників та аспірантів НУБіП України:
в жовтні 2016 р. стартує спеціальний курс англійської мови, спрямований на формування розмовних та писемних вмінь і навичок академічного характеру. Незалежно від навчальної дисципліни або галузі дослідження, необхідно уміти правильно організувати власні думки, обґрунтувати їх і ясно та переконливо висловлювати. 

     Навчальний курс «Англійська мова для академічних цілей» спрямований на допомогу слухачам у підготовці навчально-методичних матеріалів, науково-методичних комплексів англійською мовою; написанні наукових статей, есе, рефератів і пропозицій, діловому листуванні, використовуючи різні прийоми і ресурси; значна увага буде приділена умінню підготовки та представленню презентацій на міжнародних конференціях та семінарах.

     Основні теми семінарів. У цьому курсі учасники розроблять інноваційні способи легкого і ефективного вивчення академічної англійської та поліпшать свої навики у написанні та редагуванні різноманітних наукових праць та офіційних документів; вивчать особливості професійного і міжнародного етикету в діловому листуванні, логічного структурування фактів і даних, вираження позитивного ставлення і переконливості на письмі; навчаться правилам авто презентації власних наукових результатів, грамотної участі у дискусії; сформують вміння побудови і представлення цікавої презентації тощо.

Тривалість курсу: 6 місяців (8год на тиждень), всього 180 год.
Форми занять: майстер-класи; активні практичні уроки; самостійна підготовка.
     Заняття відбуватимуться в 2-х групах (Pre-Intermediate and Intermediate).
     Формування груп відбуватиметься на підставі попереднього виявлення рівня володіння англійською мовою (тест і усна розмова). 

     Підсумкова робота після завершення курсу: усна презентація навчальної дисципліни, або наукової тематики та письмова робота у вигляді навчально-методичного комплексу, або навчально-методичних матеріалів англійською мовою

     Мінімальна кількість слухачів в групі для початку роботи курсів – 20 осіб.
     Семінар проводиться на госпдоговірній основі (вартість 3 600 грн.). 

     Для участі прохання заповнити реєстраційну заявку за посиланням goo.gl/fxXlsq
     Після реєстрації надсилаються реквізити на оплату та детальна програма семінару.

     Академічне письмо є важливим компонентом академічної грамотності, від якого залежить майбутній успіх у науковій діяльності та міжнародне визнання. Тож не втрачайте час і можливості, приймайте рішення уже зараз. 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook