Кафедра мікробіології, вірусології та біотехнології запрошує на навчання

8 вересня 2016 року

Кафедра мікробіології, вірусології та біотехнології запрошує на навчання студентів за магістерською програмою

 

 

«МІКРОБІОЛОГІЧНІ МЕТОДИ ДІАГНОСТИКИ У ТВАРИННИЦТВІ ТА ВЕТЕРИНАРНІЙ МЕДИЦИНІ»

на 2016-2018 н.р.

Метою програми є підготовка кваліфікованих фахівців з лабораторної діагностики хвороб різних видів тварин, спричинених мікроорганізмами й вірусами, а також дослідження тваринницької сировини, харчових продуктів, кормів для тварин та об’єктів довкілля.

Виконання експериментальної частини магістерської роботи можливе на базі лабораторій кафедри, ветеринарних клінік для дрібних тварин, в умовах фермерських господарств, птахофабрик, ветеринарних діагностичних лабораторій, науково-дослідних інститутів.

Керівники магістерських робіт: проф. Мазур Тетяна Василівна, проф. Скибіцький Володимир Гурійович, проф. Яблонська Оксана Валентинівна, доц. Козловська Ганна Володимирівна, доц. Новіцька Ольга Володимирівна, доц. Мельник Марія Василівна, доц. Ібатулліна Фльора Жаферівна.

Підготовка за даною магістерською програмою гарантує 100% вірогідність працевлаштування у навчальних закладах (коледжах), науково-дослідних інститутах, виробничих лабораторіях підприємств з виготовлення тваринницької продукції, клініках вет.мед., підприємствах харчової промисловості, підприємствах з виробництва та реалізації біологічних препаратів та ін.

Наші випускники працюють у ННІ ветеринарної медицини, НДЛВМ, «Біо-тест-лабораторія»,  у лабораторії з отримання діагностичних ІФА- та ПЛР наборів, у ветеринарних клініках м. Києва, птахофабриках, господарствах з вирощування свиней, ВРХ, кролефермах. Чимало наших випускників продовжують навчання у аспірантурі, вже є захищені кандидати вет.н., що працюють викладачами.

Реєстрація студентів на навчання проводиться на кафедрі в ауд. №110, 111, 118.

Також Ви можете відправити лист-заяву (у довільній формі) на ел.адресу  [email protected]

МИ ЧЕКАЄМО НА ВАС!!!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook