Перехідний кубок факультету землевпорядкування з міні-футболу лишився у діючих чемпіонів

12 вересня 2016 року

На факультеті землевпорядкування вже стало доброю традицією проводити Кубок факультету з міні-футболу, організаторами якого є деканат і студентська організація факультету. 

     Цьогоріч у першості факультету взяли участь п’ять команд, які були сформовані на основі 1-го, 2-го, 3-го і 4-го курсів. Футбольне свято розпочалося дуже жваво. Кожна команда прагнула перемогти, щоб підняти омріяний кубок над головою. Саме тому кожна гра викликала підвищений інтерес не лише у самих команд та вболівальників, а й у команд-суперників, що очікували на свої ігри.
     Було зіграно 10 матчів, кожен з яких був видовищним, а голи забиті студентами своєю ефектністю не поступалися кращим голам Чемпіонату Європи 2016.

    Інтрига трималася до останнього: лише у 9 матчі стали відомі імена переможців. Не програвши жодної гри, ними стали минулорічні чемпіони - команда четвертокурсників «Перваки», які, до речі, вже вчетверте виборюють Кубок факультету землевпорядкування! Кращим бомбардиром турніру, забивши 7 м’ячів, також став гравець цієї команди Віталій Пшенишнюк.

     Друге місце заслужено посіли футболісти команда 2-го курсу «Авангард», яку впродовж турніру не здолав жоден суперник, окрім чемпіонів. А третє – за дебютантами турніру першокурсниками. Їхня команда «Відродження» у заключній грі сенсаційно виборола призове місце, перегравши принципових суперників із 3-го курсу з гучною назвою «Барселона».

     Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков відзначив високий рівень майстерності спортсменів та нагородив переможців грамотами, медалями і кубком, який по волі обставин і «Перваків» перетворився з перехідного в осілий.

    Студентська організація факультету висловлює подяку за допомогу в організації футбольного свята деканату факультету, завідувачу кафедри фізичного виховання Миколі Костенку, голові студентської організації Дар’ї Кендус, а також Сергію Романчуку, який організував суддівство на високому рівні.

Андрій Касянчик,
голова студентської організації
факультет землевпорядкування
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook