Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів: аби стати успішним – потрібно навчатися!

15 вересня 2016 року

     Ось і підходить до завершення другий тиждень навчального процесу в університеті. На факультеті тваринництва та водних біоресурсів згідно затвердженого розкладу проводяться лекційні та лабораторно-практичні заняття. Тож у рамках свого візиту 15 вересня інформаційна група університету відвідала ряд занять і переконалася, що майбутні фахівці гідно опановують свій фах. 

     Так, на лабораторному занятті з генетики тварин студенти 2 курсу напряму підготовки технологія виробництва і переробки продукції тваринництва під керівництвом професора кафедри генетики, розведення та біотехнології тварин Ігора Гончаренка та доцента Наталії Свириденко розглядали різні варіанти мутацій. 

 

     А студентка Діана Клюшниченко, яка поділилася враженнями від навчання, переконана: аби стати успішною людиною – потрібно навчатися!
     У аудиторії поруч під керівництвом доцента цієї ж кафедри Миколи Себи відбувалось заняття з біотехнології тварин. 
     Студенти, які обрали після закінчення технікумів навчання на факультеті розповіли, що вони приємно вражені якістю проведення як лекційних, так і практичних занять і глибиною подання матеріалу викладачами факультету. 

     Професор кафедри біології тварин Микола Повозніков на занятті з утримання та гігієни охарактеризував вимоги до тваринницьких підприємств України у порівнянні з країнами Європейського Союзу, що дуже імпонувало студентам 3 курсу, які з приємністю відгукувались про методику ведення заняття.
     Також у черговій оновленій лекційній аудиторії № 79 – конференц-залі проводяться лекційні заняття для студентів-магістрів.

     На Голосіївській навчально-дослідній пасіці під пильним оком професора Валерія Броварського студенти 2 курсу скороченого терміну навчання вивчали зовнішню будову тіла медоносних бджіл та відпрепаровані сегменти скелету бджоли.

     У лабораторії кролівництва та звірівництва під керівництвом доцентів кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві Миколи Ліхтера та Руслани Уманець студенти провели товарну оцінку шкурок кролів. 

     Впевнені, що студентам вистачить натхнення, витримки аби стати професіоналами своєї справи і досягти успіху. 

Руслан Кононенко,
заступник декана 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook