Студенти ОКР "Магістр" ознайомилися з передовими технологіями, задіяними у м’ясній промисловості

16 вересня 2016 року
Київ, Міжнародний Виставковий центр

Традиційно на початку осені у Києві відбувається Всеукраїнський тиждень харчових технологій, важливою складовою якого є провідна виставка харчової промисловості України «INPRODMASH». Отож, 14 вересня 2016 р. студенти ОКР «Магістр» ІІ-го року навчання за спеціальністю «Ветеринарно-санітарна експертиза, якість та безпека продукції тваринництва» та гуртківці кафедри ветеринарно-санітарної експертизи відвідали науково-практичну конференцію «Робота м’ясної промисловості в сучасних умовах», яка проходила саме в рамках 25-ї спеціалізованої виставки «INPRODMASH», де розглядалися питання інноваційних технологій безпечних та якісних м’ясних виробів і наукового забезпечення подальшого розвитку м’ясної галузі.

Виставка «INPRODMASH» є своєрідним подіумом, на якому демонструються найкращі наукові здобутки світових та вітчизняних лідерів у сфері виробництва технологічного обладнання та матеріалів для всіх галузей харчової промисловості. Це унікальна можливість не лише для спілкування провідних фахівців і вчених з різних країн світу, пошуку нових партнерів і встановлення активних ділових контактів з метою трансферу інновацій, а й для ознайомлення студентів з передовими технологіями, задіяними у м’ясній промисловості.

В експозиції «INPRODMASH» демонструвалося обладнання, інвентар, матеріали, для різних галузей промисловості, зокрема, і м'ясної. Також були представлені технології для птахофабрик і тваринницьких ферм від систем забою туш, обробки сировини до кінцевого етапу пакування м'яса і птиці. Окрім того, на даному галузевому форумі студенти побачили перспективні інновації для всіх технологічних циклів виробництва м'яса від обробки сировини до випуску готової упакованої продукції.

Марія Мельник


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook