АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ЕКОНОМІКИ, ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ

19 вересня 2016 року
м. Ірпінь Київської обл., вул. Гагаріна, 9

8 вересня  студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції прийняли участь у Міжвузівській науково-практичній студентській конференції «Актуальні питання економіки, підприємництва та природокористування», присвяченій 60-річчю відокремленому підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України "Ірпінський економічний коледж".

З привітанням до учасників конференції виступила заступник директора навчального закладу Наталія Ільченко. У конференції взяли участь: завідувач лабораторії кафедри стандартизації і сертифікації сільськогосподарської продукції НУБіП України Галина  Головатюк та студентка магістратури 2 року навчання Єлізавета Сторчило, яка виступила з доповіддю на тему: «Особливості проведення енергоаудиту під час впровадження системи енергоменеджменту згідно вимог ДСТУ ISO 50001:2014».

Студенти – майбутні науковці виступили з цікавими доповідями, у яких висвітлили проблеми розвитку ринкової економіки, обліку, фінансового і страхового ринків, порушили питання формування ринку харчових продуктів в умовах глобалізації та розглянули екологічні аспекти природокористування сучасного світу. Усі присутні отримали неабияке задоволення від наукової та фахової дискусії.

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК, викладачі та студенти кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції висловлюють щиру подяку Ірпінському економічному коледжу за високий рівень організації та проведення конференції та сподівається на співпрацю у майбутньому! 

 

Юлія Слива,

доцент кафедри стандартизації та сертифікації с.г. продукції

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook