День поля в ДНУ УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого.

15 вересня 2016 року
смт. Дослідницьке

       Днями відбувся Перший  міжнародний форум Агропромислового інжинірингу  на території ДНУ УкрНДІПВТ ім.. Л.Погорілого. Організаторами були різні представники з 12 організацій. Серед них і Німецько-український аграрний демонстраційний та навчальний центр. За підтримки міністерств освіти та науки, аграрної політики та продовольства України та за сприяння Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини на підставі рішення німецького Бундестагу провів День поля.

Було продемонструвано велику зацікавленість аграріїв нашої країни у сучасній високопродуктивній сільськогосподарській техніці, нових технологіях та їх впровадженні за допомогою іноземних та вітчизняних консультантів.

15 вересня 2016 року на Дні поля в Дослідницькому побували представники кафедри Хиельовський В.с.. Радчук В.В. зі своїми студентами. Вони відвідали демонстраційний показ у польових умовах сучасних техніко-технологічних рішень для для заготівлі кормів та роботу кормоприготувальної техніки

Приємно було зустрітися з випускниками університету, які з успіхом працюють в лабораторії ДНУ УкрНДІПВТ ім.. Л.Погорілого.

Такий День поля як практична форма навчання допомагає студентам оволодіти елементами сучасних технологій та їх технічного забезпечення,  що дозволяє краще підготуватися до практичної діяльності. 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook