Волонтери гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України на святі «Юнь Києва запрошує»

26 вересня 2016 року

     24 вересня на території Центрального парку культури та відпочинку («Маріїнський парк») майбутні соціальні педагоги та соціальні працівники гуманітарно-педагогічного факультету разом з кураторами груп професором Кубіцьким С.О. та професором Тверезовською Н.Т. працювали волонтерами на традиційному святі «Юнь Києва запрошує»: здійснювали анкетування сімей та проходили з ними квести; проводили майстер-класи з дітьми та зустрічали малечу на фініші; пакували подарунки для переможців та консультували алкозалежних з працівниками Київського міського центру для сім’ї, дітей та молоді тощо.

     Гарною традицією стає збільшення організаторів цього заходу. Це і Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді, Служба у справах сім’ї та дітей, Київська міська державна адміністрація, Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Національна Організація Скаутів України», Київський міський осередок ВМГО «Національна Організація Скаутів України за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Департаменту освіти, науки, молоді та спорту, українсько-турецького культурного центру «Сяйво» та багато інших.

     Цікавим і несподіваним цього року було відкриття свята, яке традиційно проводиться більше 20 років, скаутським шикуванням.
    Квартал дитячої гри був одним із захоплюючих, адже в ньому брала участь малеча, яка вражала своєю допитливістю. Студентам з одного було цікаво з ними працювати, з іншого - дуже відповідально. Але і це завдання виявилося їм під силу, тому що майбутні фахівці успішно захистили на звітній конференції проходження різноманітних практик. Успішне проходження квестів та ігор завершувалось нагородою учасників (подарунки для дітей та дорослих).

     Представники соціального відповідального бізнесу презентували себе у Кварталі корисного руху, а Квартал екстриму залучив найсміливіших учасників для випробування своїх сил.
     Головна сцена парку зустрічала гостей яскравим концертом колективів клубів за місцем проживання.

     Протягом всього свята тривало частування гостей та жителів столиці смачним кулішем, морозивом, іншими смаколиками.
     Всі гості та учасники свята не тільки яскраво відпочили, а й дізналися багато корисного й цікавого на святі.

Ніна Тверезовська,
професор кафедри соціальної педагогіки
та інформаційних технологій в освіті
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook