Фахівець з міжнародного агроконсалтингу Ерік Боа (Абердинський університет, Шотландія) - гість кафедри аграрного консалтингу та сервісу

26 вересня 2016 року
НУБіП України

 

    22 вересня в Національний університет біоресурсів і природокористування України завітав доктор Ерік Боа, фахівець з міжнародного агроконсалтингу, Абердинський університет, Шотландія.

        Розпочався візит доктора Еріка Боа із зустрічі керівництва навчально-наукового інституту післядипломної освіти НУБіП України Кулаєць М.М., Пабатом В.О., Микицей Т.Д., завідувачем кафедри агрорного консалтингу та сервісу Кальною-Дубінюк Т.П. та завідувачем кафедрою публічного управління та адміністрування Жовнірчиком Я.Ф., а також директором ННЦ міжнародної діяльності Рябченко О.М. В ході бесіди були обговорені умови подальшої співпраці між університетами.

         

 

 

 

 

 

 

 

 

         

        22 вересня доктор Ерік Боа прочитав лекцію "Особливості агроконсалтингу в Шотландії" для викладачів і магістрів кафедри аграрного консалтингу та сервісу. 

    

     

 

 

 

 

 

         

         

 

        Доктор Ерік Боа вперше на Україні, тому він хоче дізнатися про неї більше і побачити все на власні очі, що є одним із принципів консалтингу. Саме тому у програму візиту було включено поїздки в навчально-дослідне господарство НУБІП України  "Агростанція" та фермерське господарство по бджільництву.

 

Ірина Кудінова

доцент кафедри аграрного

консалтингу та сервісу



 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook