Вчимося гасінню великих лісових пожеж у зоні відчуження

28 вересня 2016 року

    26-30 вересня 2016 р. у рамках двосторонньої співпраці між Лісовою Службою США та Національним університетом біоресурсів і природокористування України у м. Боярка проходить тренінг з гасіння великих лісових пожеж.

    Від НУБіП його учасників привітали директор ННІ лісового і садово-паркового господарства Петро Лакида, директор Боярської ЛДС Анатолій Карпук і професор кафедри лісівництва Сергій Зібцев.

     П’ять днів американські фахівці спільно з працівниками Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж, що функціонує у ННІЛіСПГ, навчають лісових пожежних та керівників протипожежних сил ДСНС у зоні відчуження безпечним та сучасним методам попередження та ліквідації великих лісових пожеж.

     

     

     Для полегшення діалогу у тренінгу застосовуються різні форми навчання: лекції, практичні заняття, короткі завдання, тактичні заняття на тренажері (sandtable), презентація вирішення задач поставлених інструкторами. Планується також проведення кількох таких тренінгів для пожежних, що працюють на лінії вогню.

Сергій Зібцев,
професор кафедри лісівництва

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook