Освітня-стипендіальна програма з вивчення демократії

30 вересня 2016 року

Центр вивчення Демократії за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини відкриває набір на Освітню групову стипендіальну програму 2016/2017 з вивчення демократії. Програма спрямована на дослідження демократичних цінностей, побудову суспільного діалогу та розбудову громадянського суспільства в Україні.

Формат: тренінги, форуми, навчальні семінари раз на 1 місяць за участі відомих європейських дипломатів, політиків, представників наукової спільноти (Марек Белка, Лешек Бальцерович, Іван Міклош, Стелла Голіновська, Олена Кошарна, Ян Пекло, Андерс Аслунд та ін.).

Освітня групова стипендіальна програма 2016/2017 рр. розрахована на студентів, аспірантів, активістів громадського суспільства та журналістів віком від 21 до 29 років із України, Грузії, Молдови, Білорусії та Росії. Навчальні зустрічі та інші події проводитимуться в Києві, Україна. Робоча мова програми – англійська. Передбачається щомісячна виплата стипендій розміром 250 євро(без врахування податків), навчальні матеріали надаються безкоштовно.

Дедлайн подачі заявок – 9 жовтня 2016 року (включно).

Більш детальна інформація на сайті: http://gpu-society.org/projects/c-dsc

Facebook-сторінці: https://goo.gl/73csuZ

З усіх питань звертайтесь за адресою: [email protected]

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook