Стажування для викладачів українських ВНЗ у м. Лодзь

30 вересня 2016 року

До уваги науково-педагогічних працівників!

Стажування для викладачів українських ВНЗ, Лодзь


Фундація Central European Academy Studies and Certification (CEASC), Польща
у співпраці з Університетом Інформатики (WSIiU), Лодзь, Польща,
та Центром Європейських Фондів (BFE), Лодзь
оголошують набір учасників стажування

«Інструменти підтримки мобільності науковців в фінансовій перспективі ЄС на 2014-2020 роки».

Цільова група проекту: викладацький склад Вищих Навчальних Закладів України, методичний та адміністративний персонал українських ВНЗ (30 осіб).

Тривалість стажування: 7 днів (14-20 листопада 2016 року), м. Лодзь, Польща

Тематика стажувань:
•    трирівнева система вищої освіти та кваліфікаційні рівні європейського освітнього простору. Їх порівняльний аналіз з українськими відповідниками. Рівні та засади визнання українських освітніх документів в європейському освітньому просторі

•    проектний підхід в організації навчального процесу в європейських університетах. Формування навчальних планів з застосуванням проектного підходу

•    практична реалізація в рамках організації навчального процесу принципу мобільності студентів та викладачів через використання спеціалізованих фондів ЄС, призначених для фінансування компоненту мобільності

•    робота над власними обмінними, навчальними та дослідницькими проектами, фінансованими з джерел ЄС: приклади, досвід, вимоги до учасників подібних проектів

•    Академічна мобільність науковців: компонент Кюрі-Склодовської в рамках Горизонт 2020, Еразмус+, Polonez (друга хвиля)

Програма стажування передбачає 108 годин (72 години лекційних та практичних занять та 36 годин самостійної роботи).

Сертифікат – По завершенню стажування учасники отримають відповідний сертифікат про закордонне післядипломне стажування (podyplomowy staż zagraniczny).

Робочі мови: польська (з перекладом), українська та російська. Частина тем буде доступна для обговорення англійською та німецькою мовами.
Вартість: 1700,00 грн та 400,00 Євро.

Включає в себе: проїзд, проживання (2-х місні номери), дворазове харчування (сніданки та обіди), навчання, роздатковий матеріал, сертифікат, культурна програма, інтеграційна та підсумкова вечірки, візова підтримка (без врахування візового збору).

Для участі в проекті необхідно надіслати заповнену анкету та CV (українською мовою) на адресу: [email protected] з приміткою "lodz_ERK_2016" до 1 жовтня 2016 року включно.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ОНЛАЙН
Контактна особа: Дарія Лемешева
Детальніше тут: http://www.ceasc-bw.com/products/naukovtsiv-v-finansovij-perspektivi-jes/

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook