Делегація кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин у Інституті біології тварин НААН, м. Львів.

6 жовтня 2016 року

 

29-30 вересня 2016 року у Інституті біології тварин НААН, м. Львів відбулася Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми сучасної біології, тваринництва та ветеринарної медицини"
 
Інститут біології тварин НААН
Делегацію від Національного університету біоресурсів і природокористування України очолював завідувач кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин доктор ветеринарних наук, професор Карповський Валентин Іванович. Також у конференції приймали участь доктор сільськогосподарських наук, професор Трокоз Віктор Олександрович та кандидат ветеринарних наук, доцент, докторант Данчук Олексій Володимирович.


Відкриття конференції. Вступне слово має директор ІБТ НААН доктор ветеринарних наук, професор, академіка НААН Влізло Василь Васильович
Основними напрямками роботи конференції були:
•    Фізіологія та біохімія
•    Живлення та годівля тварин
•    Ветеринарна медицина
•    Біотехнологія та екологія у тваринництві
На конференції, що була проведена відбулося пленарне та два секційних засідання.


Пленарне засідання
У конференції брали участь науковці вищих навчальних закладів та науково-дослідних інститутів Києва, Одеси, Львова, Житомира та ін. міст. Учасники конференції брали участь в дискусіях та обговореннях доповідей.


Докторант О.В. Данчук виголошує доповідь на секційному засіданні
Останні наукові здобутки та розробки співробітників кафедри фізіології, патофізіології та імунології тварин НУБіП України у своїй доповіді висвітлив докторант кафедри Данчук О.В. Наведена інформація була схвально прийнята аудиторією та отримала широкий дискурс.

Учасники конференції на перерві між засіданнями
У рамках конференції були представлені стендові доповіді та виставка друкованої продукції, зразків ветеринарних препаратів, кормових добавок.

В.  Карповський

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook