Благодійна акція гуманітарно-педагогічного факультету в підтримку військових у зоні АТО

2 жовтня 2016, 18:17

Науково-педагогічні працівники, співробітники та студенти факультету ініціювали акцію «Підтримай українську армію!» – щодо збору найрізноманітнішої допомоги військовим: продуктів, ліків, необхідних теплих речей, засобів особистої гігієни тощо. Адже нині Україна долає складні випробування. Системна суспільно-політична криза довела невідкладність оновлення конституційного та політичного ладу. Зовнішні загрози виявили потребу в новій стратегії національної безпеки. В умовах неоголошеної війни, яка ведеться на Сході країни, наш громадянський обов’язок – допомогти та підтримати солдатів та добровольців, які захищають державну незалежність України, її територіальну цілісність, нашу свободу. 

Допомога військовим АТО – це тема, яка об'єднує і хвилює сьогодні мільйони українців. Гуманітарно-педагогічний факультет не може залишатися осторонь історичних подій, які відбуваються в Україні. Адже наше головне завдання – не тільки готувати висококваліфіковані кадри, обізнаного, ініціативного та творчого фахівця, але й на засадах гуманності та патріотизму виховувати справжнього громадянина та патріота своєї держави. 

Волонтерська та благодійна допомога військовим у зоні АТО – це діяльність, завдяки якій вдається забезпечити суттєві потреби українського війська необхідним, хоча б частково. Іде зима, і за прогнозами синоптиків, затяжна та люта. Іноді, навіть теплі шкарпетки або рукавиці, пожертвувані фронту, здатні допомогти зігрітися одному бійцю, вберігши його від обмороження. 

Передаючи зібрану нами допомогу, ми хочемо, щоб хлопці відчували наше тепло, підтримку та розуміли, що їм є за що і за кого боротися. 
Закликаємо всіх небайдужих підтримати ініціативу гуманітарнo-педагогічного факультету і проф, бо кожна маленька спрaва сьoгoдні – це великa інвестиція у мaйбутнє нaшої держави зaвтрa.

Пам’ятаймо: нaшa aрмія – нaш спoкій, і тільки в єднанні – наша сила!

Інна Савицька,
доцент кафедри філософії 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook