Перші кроки у співпраці кафедри англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей із Запорізьким педагогічним коледжем

11 жовтня 2016, 11:54

Минулого навчального року кафедрою англійської мови для технічних і агробіологічних спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету укладено угоду про співпрацю із Запорізьким педагогічним коледжем. Тож у рамках укладеної угоди науково-педагогічними працівниками кафедри розпочато тісну й багатоаспектну співпрацю зі студентами та викладачами коледжу, а саме щодо профорієнтаційної роботи, залучення студентів до участі в конференціях, викладачів у семінарах, практикумах, круглих столах, що їх організовують кафедри факультету. 

Так, на початку жовтня старший викладач кафедри Юлія Дем’янова провела в Запорізькому педагогічному коледжі майстер-клас на тему “Особливості раннього навчання іноземних мов”, на який було запрошено студентів старших курсів коледжу та їх викладачів. Обговорювалися питання доцільності раннього навчання іноземних мов, з огляду на пріоритети мовної політики держави та загальноєвропейский курс на розвиток полілінгвальної особистості, визначалися особливості формування елементарної іншомовної компетентності та завдання, що постають перед сучасними дитсадками й школами. Приємно, що студенти-майбутні вчителі виявили неабияку обізнаність з багатьох актуальних питань методики навчання іноземних мов, охоче розв’язували проблемні завдання, виявляли активність і креативність у виконанні запропонованих видів діяльності.

     

     

Сподіваємось, що проведений захід стане доброю традицією, а започаткована співпраця дедалі все більше набиратиме обертів. 

Оксана Іванова,
завідувач кафедри 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook