Запрошуємо до публікацій у Міжнародному науковому журналі (International Scientific Journal)

13 жовтня 2016 року

 

Для публікації в Міжнародному науковому журналі (International Scientific Journal) приймаються статті, що відповідають вимогам. Всі статті проходять внутрішнє рецензування.

                                                                      
Матеріали приймаються на розгляд по електронній пошті: [email protected] з прикріпленим файлом статті та відомостями про автора або через форму відправки статті.

У авторів є 3 варіанти публікації статей.

1 варіант:
БЕЗКОШТОВНА ЕЛЕКТРОННА ПУБЛІКАЦІЯСтаття розміщується на офіційному веб-сайті Міжнародного наукового журналу (International Scientific Journal). Термін розміщення статті - протягом 6-ти місяців після підтвердження про прийняття статті. Автор повинен володіти науковим ступенем доктора наук або займати посаду завідувача кафедрою, декана, проректора, ректора і дати згоду на входження в редакційну колегію Міжнародного наукового журналу. Протягом року автор може опублікувати 1 безкоштовну публікацію. При подачі статті автор повинен вказати, що стаття подається для безкоштовної публікації. Додатково автор може замовити сертифікат і / або збірник в електронному або друкованому вигляді. Витрати по відправці сертифіката та / або збірки оплачуються окремо.
 
2 варіант: ПЛАТНА ПУБЛІКАЦІЯ. Стаття розміщується на офіційному веб-сайті Міжнародного наукового журналу (International Scientific Journal) протягом 7-ми днів після підтвердження про прийняття статті. Автор може використати посилання, як підтвердження публікації статті і вказувати її в списку літератури. Після остаточної верстки номера журналу, автору статті буде спрямована електронна версія журналу в pdf форматі. Рецензія на статтю надається за бажанням автора. Додатково автор може замовити друкований примірник журналу та / або сертифікат в електронному або друкованому вигляді, що підтверджує розміщення статті.

3 варіант: ТЕРМІНОВА ПУБЛІКАЦІЯ. Стаття розміщуються на офіційному веб-сайті Міжнародного наукового журналу (International Scientific Journal) протягом 3-х днів після підтвердження про прийняття статті. Після остаточної верстки номера журналу, автору статті буде спрямована електронна версія журналу у pdf форматі. Додатково автор може замовити друкований примірник журналу і/чи сертифікат у електронному або друкованому вигляді, що підтверджує розміщення статті.

Платіжні реквізити надсилаються автору після позитивного рішення про публікацію статті.

 
 

Валюта платежу

Ціни дійсні до 30.11.2016

RUB

UAH

USD

Платна публікація статті до 5 сторінок на веб-сайті журналу

650,00

180,00

12,00

Кожна наступна сторінка для платної публікації обчислюється у розмірі:

50,00

15,00

1,00

Pdf-версія журналу на E-mail автора

(надсилається тільки авторам термінової публікації)

БЕЗКОШТОВНО

Сертифікат про публікацію у електронному вигляді

300,00

50,00

5,00

Друкований примірник журналу*

700,00

150,00

13,00

Друкований примірник сертифікату*

450,00

100,00

8,00

Присвоєння статті цифрового ідентифікатора DOI

1800,00 490,00 25,00
 
* Ціна вказана з урахуванням поштових витрат.
** Публікація протягом 48-ми годин оплачується у подвійному тарифі.
*** При замовленні присвоєння цифрового ідентифікатора DOI, сертифікат в електронному вигляді, що підтверджує розміщення статті направляється автору Безкоштовно.
 
Способи оплати:

1. Банківський переказ.

 
2. Платіжні картки:

3. Електронні кошти:

www.megastock.ru

4. Грошові перекази:

переводы MoneyGram

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook