Засідання керівників студентських наукових гуртків

14 жовтня 2016 року

13 жовтня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулося засідання керівників студентських наукових гуртків. Відкриваючи зібрання заступник декана В.І. Ковальчук наголосив на ролі і значенні студентської наукової діяльності, в першу чергу для їхнього становлення та розвитку як майбутнього фахівця, й для розвитку наукових досліджень на факультеті.

Робота у науковому гуртку виховує у студента якості дослідника, збагачує і закріплює знання й уміння студентів, готує їх до розв’язання завдань, які мають практичне значення для держави. Василь Іванович окреслив перспективні напрямки наукової діяльності ознайомив з можливостями участі студентів і викладачів у міжнародних проектах та грантах.

Основною метою зустрічі було створення інформаційного ресурсу для презентації діяльності студентських наукових гуртків.

Доцент О.Д. Гуменний розповів про можливості блогу для компактного і зручного розміщення інформації та подав детальні рекомендації щодо його створення. Учасники обговорили питання підготовки та участі студентів у Всеукраїнських студентських олімпіадах та Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook