НОВІ ПЕРСПЕКТИВИ У ВИВЧЕННІ ТА ПОЛІПШЕННІ ВИКЛАДАННЯ АНГЛІЙСЬКОЮ МОВОЮ

19 жовтня 2016 року

У вівторок, 11 жовтня 2016 року, в місті Києві на базі університету «КРОК» відбувся семінар для викладачів англійської мови за темами: «Keynote – Stop & Think» та «Close-Up – Passport to Success», організований Британським видавництвом «National Geographic Learning» і офіційним представником видавництва в Україні, компанією «Лінгвіст».
Практичні завдання заходу були побудовані на матеріалах нових навчальних курсів «Keynote» та «Close-Up» 2nd Edition вищезазначеного видавництва. Головний доповідач на семінарі з Великої Британії, Алекс Уоррен (Alex Warren) професійний викладач-тренер з англійської мови, який має міжнародну кваліфікацію CELTA та DELTA. Він акцентував увагу стосовно особливостей викладання англійської та англійською мовою з індивідуальним підходом до кожного учасника семінару. Його презентація проходила у вигляді уточнень, деталізації, наведенні прикладів з власного досвіду та кількахвилинної дискусії – запитання-відповіді, з поясненням окремих ключових позицій у інноваційному підході до вивчення та викладання англійською мовою.


У цьому семінарі взяла участь викладач кафедри паразитології та тропічної ветеринарії НУБіП України, кандидат ветеринарних наук  Раїса Слободян. У ході семінару більшість учасників брали активну участь і обговорювали деталі викладання англійською. Основні положення цього семінару стосувалися виділення ключових моментів окремої теми у ході занять зі студентами.
Наступним кроком звучало зацікавлення їх різними методами з використанням різноманітних «інструментів» навчання та залучення їх індивідуально до самостійного мислення і обдумування з виходом на результат. Як зазначав головний доповідач, такий підхід сприяє кращому здобуттю студентами навиків і поглибленню нових знань та розкриттю їх як особистостей з напрацюванням довіри – викладач-студент.


Слід зазначити, що Р. О. Слободян вільно спілкувалася англійською з викладачем-тренером та представниками Британського видавництва «National Geographic Learning» і активно відповідала на поставлені запитання в ході презентації.
Упродовж семінару учасники мали можливість заглибитись у різні аспекти роботи з матеріалами навчальних курсів для дорослих, студентів та учнів старшої школи. Було отримано корисні поради для більш ефективного викладання.
По завершенню семінару Р. О. Слободян отримала сертифікат учасника та запропонувала Алексу Уоррену розглянути можливість подальшої співпраці і проведення семінарів для студентів факультету ветеринарної медицини НУБіП України, зокрема для англомовних груп з метою поліпшення і покращення спілкування, розуміння та написання англійською мовою.


(Ліворуч – Алекс Уоррен (Alex Warren), професійний викладач-тренер з англійської мови, праворуч – Раїса Слободян, викладач кафедри паразитології та тропічної ветеринарії НУБіП України)

Також всі зареєстровані учасники семінару взяли участь у розіграші 10-ти підручників «Keynote». Варто додати, що ці підручники є новим навчальним курсом вивчення англійської мови середнього та вищого рівнів для молоді і дорослих, що переміг у міжнародному конкурсі «ENGLISH LANGUAGE AWARDS 2016», організованим міжнародним Англомовним Союзом (ENGLISH-SPEAKING UNION). Окремі викладачі, зокрема доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу НУБіП України, Олена Локутова, виграла підручник для вивчення англійської мови «Keynote», з чим її вітаємо!
Захід завершився теплими і дружніми побажаннями доповідача подальших успіхів та нових досягнень у роботі викладачів!
 

Наталія Сорока, доктор ветеринарних наук, професор,
завідувач кафедри паразитології та
тропічної ветеринарії НУБіП України


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook