Успіхи студентів агробіологічного факультету на фестивалі "Студентська Республіка"

18 жовтня 2016 року

6-9 жовтня, на фестивалі "Студентська Республіка", який проходив на території НДГ "Великоснітинське", мала змогу представляти агробіологічний факультет команда під назвою "Ложка гречки" на чолі з капітаном Іваном Черешнюком.



Від нашого факультету було представлено найталановитіших, найактивніших, найкреативніших та найартестичніших студентів, які здобули чимало перемог, зокрема:
-команда "Ложка гречки" посіла перше місце з перетягування канату ;
-дівчата (Вікторія Зелінська та Наталія Бабенко) здобули першість у просідання в парі з лінійкою (за 10хв присіли 429 разів);
-Черненко Ярослав перше місце по набиванню м’яча;
-Черешнюк Іван посів друге місце у грі «Мафія»;
-третє місце із фото-квесту.

Всі учасники, а їх було 12 команд, знаходились на базі 4 дні. Крім спортивних змагань було ще безліч інтелектуальних та розважальних конкурсів. Через дуже цікаву розважальну програму всі спали по 3-4 години на добу, але навіть це не завадило повернутися нашим учасникам з масою незабутніх вражень, емоцій та спогадів, адже весь цей час проводили в дружній та, можна сказати, родинній атмосфері Республіки, яка залишиться в серцях усіх учасників фестивалю.

Хоча погода була не на нашій стороні, але це не завадило провести прощальний пікнік та вибори президента наступної республіки, яким став студент нашого факультету Іван Черешнюк, та без підтримки учасників інших команд цього могло і не статися. Тому щиро дякуємо за допомогу та підтримку!



А на кінець хочемо сказати - всі повернулися живі-здорові. І ще кінцеві результати чия команда перемогла будуть оголошенні на Дні Студента 17 листопада, а якщо чесно то це вже неважливо адже кожен студент, який приймав участь, тепер має друзів-республіканців, які з нетерпінням чекають наступного року, наступної Студентської Республіки.

До речі, тепер наша команда буде організаторами цього дійства тому привітаємо їх!!!
Черешнюк Іван (3 курс)
Зелінська Вікторія (2 курс)
Буряк Євген (магістр 2-го року)
Терещенко Ярослав (2 курс)
Бабенко Наталія (4 курс)
Слєпов Владислав (2 курс)
Понько Анастасія (2 курс)
Черненко Ярослав(2 курс)
Стельмащук Андрій (2 курс)
Гарбар Володимир (2 курс)

Вікторія Зелінська

голова Студентської організації агробіологічного факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook