Дайджест останніх новин кафедри гігієни тварин і санітарії ім. проф. А.К. Скороходька

19 жовтня 2016 року

Співробітники кафедри гігієни тварин і санітарії ім. проф. А.К. Скороходька прийняли участь у роботі Міжнародного науково-практичного семінару «Проблеми загальної ветеринарної профілактики (гігієна, добробут тварин, етологія, ветеринарна санітарія та екологія), який відбувся 13 – 14 жовтня 2016 року на базі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С.З. Ґжицького, на якому виступили з доповіддю «Особливості мікроклімату тваринницьких будівель і приміщень за безприв'язно-боксового утримання, примусового і добровільного доїння корів.

М. Захаренко

Завідувач кафедри гігієни тварин і санітарії ім. проф. А.К. Скороходька проф. Захаренко М.О. у період з 10 по 13 жовтня знайомився з роботою ряду наукових лабораторій інституту біології тварин НААН (м. Львів) та виступив на засіданні вченої ради даної наукової установи із проблем розвитку досліджень із фізіології та біохімії сільськогосподарських тварин.

 

Д. Засєкін

Співробітники кафедри гігієни тварин і санітарії ім. проф. А.К. Скороходька (проф. Шевченко Л.В., проф. Захаренко М.О.), спільно із науковцями кафедри ветеринарно-санітарної експертизи (проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., доц. Таран Т.В.) під керівництвом декана факультету ветеринарної медицини НУБіП України проф. М.І. Цвіліховського, прийняли участь у розробці проектів державних стандартів та навчального плану підготовки фахівців за новою спеціальністю «Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза».

М. Захаренко

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook