IX МІЖНАРОДНА ВИСТАВКА LABComplEX В КОНТЕКСТІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ З ЯКОСТІ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ

20 жовтня 2016 року
ВЦ «КиївЕкспоПлаза» (м.Київ, вул.Салютна, 2Б)

18-20 жовтня 2016 року на території Виставкового Центру «КиївЕкспоПлаза» проходила головна подія лабораторної індустрії в Україні IX Міжнародна виставка LABComplEX. Аналітика. Лабораторія. Біотехнології. HI-TECH, яка охоплює весь спектр обладнання та технологій, спеціалізованих меблів, витратних матеріалів, а також комплекс послуг із створення, оснащення, модернізації всіх типів і видів лабораторій різних галузей промисловості, науково-дослідницької сфери і медицини яку відвідали студенти магістратури факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спеціалізації Якість, стандартизація та сертифікація разом з викладами кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції.

 

Під час лекційних та практичних робіт з фахових дисциплін викладачі кафедри постійно акцентують увагу студентів на важливості застосування лабораторного контролю та засобів моніторингу на всіх етапах життєвого циклу продукції та виробництв, тому тематичні напрямки виставки були цікавими та доречними для ознайомлення майбутніми фахівцями. Зокрема цікавими були програми різних науково-практичних заходів.

В рамках виставки студенти разом з викладачами відвідали науково-практичний семінар «Основні аспекти якості та безпеки харчових продуктів і сировини» та науково-практичну конференцію «Якість та безпека харчової продукції. Доступ української продукції на ринок ЄС». Під час науково-практичних заходів були заслухані цікаві доповіді, щодо стану реформування системи державного контролю безпечності харчових продуктів та сільськогосподарської сировини, законодавчих ініціатив в зазначеній сфері. Спікери провідних ВУЗів виступили з доповідями щодо основних контамінантів харчової та сільськогосподарської продукції в Україні та світі та представили вітчизняні методики їх визначення.

Особливо приємно було серед учасників виставки побачити представлені стенди Національного університету біоресурсів і природокористування України та Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК.  Це показує, що нам є чим пишатись, а лабораторна справа у Національному університеті біоресурсів та природокористування України знаходиться високому науково-практичному рівні і нам є що показати світові.

Юлія Слива,

доцент кафедри стандартизації

та сертифікації с.-г. продукції

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook