Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК зайняла 2 місце у змаганнях з шахів

21 жовтня 2016 року
м. Київ, НУБіП України

12-20 жовтня стартували змагання з шахів спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників структурних підрозділів НУБіП України 2016-2017 навчального року. Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК виборола 2 місце у командних змаганнях з шахів. Перемогу здобували: Олександр Савченко – в.о. завідувача кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Максим Гудзенко (капітан команди) – зав. лабораторіями кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПКСергій Плющ – аспірант кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів; Анастасія Негур – лаборант кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів.

Колектив факультету харчових технологій та

управлінння якістю продукції АПК вітає

Олександра Савченко, Максима Гудзенка, Сергія Плюща та Анастасію Негур 

з участю у змаганнях та яскравою перемогою.

Лариса ,Баль-Прилипко

декан факультету харчових технологій

та управління якістю продукції АПК 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook