До 115-річчя І. Поваженка: теорія, практика та перспективи ветеринарної медицини

22 жовтня 2016 року

     На факультеті ветеринарної медицини відбулася Міжнародна науково-практична конференція «ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА ТА ПЕРСПЕКТИВИ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ», присвячена 115-річчю від дня народження академіка І.О. Поваженка. У її роботі активну участь приймали студенти та співробітники факультету, а також фахівці ветеринарної медицини з різних міст України та ряду зарубіжних країн.

     На пленарному засіданні з вітальним словом виступили Ібатуллін І.І., перший проректор НУБіП України, Цвіліховський М.І., декан факультету ветеринарної медицини. Зі своїми спогадами про академіка І.О. Поваженка виступили професори Сухонос В.П., Рудик С.К., Петренко О.Ф., Мельник О.П. Цікавою була доповідь доктора історичних наук, професора кафедри історії держави та права Національної академії внутрішніх справ України Щербатюка В.М. Учасники конференції також були ознайомлені з новітніми технологіями хірургічних втручань, про які доповіли лікар вищої категорії з Київської міської клінічної лікарні № 1, к.мед.н. Подпрятов С.С. та старший хірург ВЦ «Алден-вет» Плисюк В.М.

     На чотирьох секційних засіданнях конференції, де розглядалися проблеми незаразних та заразних хвороб, біології і гігієни тварин, якості і безпеки продукції тваринництва, було заслухано 48 доповідей, в яких були висвітлені результати наукових досягнень професорсько-викладацького складу, аспірантів і науковців факультету ветеринарної медицини нашого університету, а також інших наукових установ України і ряду зарубіжних країн.

В. Данілов,
заступник декана факультету ветеринарної медицини
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook