На лабораторних заняттях маємо максимальну увагу приділяти практичному застосуванню теорії

21 жовтня 2016 року
Механіко-технологічний факультет

 

 

     У навчальній лабораторії посівних і садильних машин кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. П.М. Василенка пройшло відкрите лабораторне заняття для студентів другокурсників факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Цього разу його відвідали завідувачі навчальних лабораторій, завідувачі кафедр та адміністрація механіко-технологічного факультету

     На початку заняття викладач професор Віктор Теслюк розповів студентам і гостям про конструкції, регулювання, обладнання сучасних сівалок і садильних машин та ефективні методи їх експлуатації в аграрному виробництві, а також, попросив студентів заповнити теоретичну форму стосовно даної роботи в лабораторних зошитах.

     

    Наступним кроком лабораторного заняття було практичне вивчення регулювань та зняття параметрів з реальних сучасних посівних машин виробництва компанії «Червона зірка»

     Декан факультету Ярослав Михайлович, коментуючи підсумки відкритого лабораторного заняття, зазначив, що під час їх проведення треба робити акцент на практичному застосуванні теоретичних знань. Тим паче, що факультет має відповідну сучасну матеріально-технічну базу.

Ігор Сівак
 

 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook