Ректорат розглянув якість проведення лабораторних робіт та господарські питання

24 жовтня 2016 року

     24 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Приємною новиною стало те, що починаючи з минулого тижня, в усіх корпусах та гуртожитках ввімкнуто опалення. Виняток – навчальний корпус №11, де сталася аварія на міській тепломережі. Як запевнив проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко, протягом доби ситуація буде виправлена.

     Також у вступному слові очільник університету торкнувся господарських питань. Потрібно терміново завершити всі ремонтні та будівельні роботи, терміни виконання яких вже спливли. Наведення ладу потребують гуртожитки та територія, яка за ними закріплена. Слід повернутися до проведення рейтингу корпусів і гуртожитків, а в останніх визначити зразкові кімнати. Відповідні доручення отримали проректор Валерій Іщенко, начальник господарського відділу Володимир Дудченко, директор студмістечка Сергій Стецюк. Долучитися до цієї роботи повинна студентська профспілкова організація на чолі з Олексієм Муравським.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про перебіг проведення зразкових лабораторних занять. Частина з них вже відбулася, зроблені певні висновки щодо їх організації і змістовного наповнення. Деканати і навчальний відділ напрацьовують шляхи поліпшення їхньої якості. Також у полі зору проректора проведення конференції для магістрів другого року навчання, де будуть заслухані тези їхніх дипломних робіт.

     Цього тижня відбудуться засідання статутних органів університету – ректорату та вченої ради. На останній будуть традиційно структурні підрозділи звітуватимуть про виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива-2020». Цього разу доповідатимуть керівники ННІ лісового та садово-паркового господарства та Немішаєвського агротехнічного коледжу, повідомила вчений секретар Оксана Барановська.

     25 жовтня в Генті, Бельгія стартує шостий за ліком форум ректорів та проректорів Європейської асоціації природничих університетів (ICA). Участь від нашого університету в ньому братиме проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на експертизі наукових проектів, які подані на конкурс до Міністерства освіти і науки. У п’ятницю їх розгляне експертна комісія і найкращі з них будуть затверджені. В навчально-дослідних господарствах повністю завершене збирання зернових. Також максимальна увага відповідальних осіб має бути приділена інвентаризації, що триває в університеті. 

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Зокрема, директору ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Віталію Коваленку – розробити план виховної роботи, надати допомогу в організації діяльності органів студентського самоврядування. Вадиму Ткачуку – підбити підсумки фінансового року та внести пропозиції до бюджету університету на 2017 рік. Валерію Іщенку та директору ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Володимиру Козирському – протягом тижня з’ясувати причини теплових втрат у навчальному корпусі №12, вивчити досвід встановлення твердопаливних котлів для обігріву корпусів у вищих навчальних закладах столиці.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Денис Рудень
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook