20 жовтня у рамках співробітництва НУБіП України та бізнесу, для студентів ФАМу було організувано зустріч з представниками Ашан Україна.

20 жовтня 2016, 13:00
НУБіП України

 20 жовтня у рамках співробітництва НУБіП України та бізнесу, для студентів ФАМу було організувано зустріч з представниками  Ашан Україна.

Ашан Україна - підрозділ французького оператора роздрібної торгівлі Ашан на території України. Україна стала 12 країною, де торгівельна мережа відкрила свої гіпермаркети.

На зустрічі були присутні Кервник відділу людських ресурсів Ашан Україна Людмила Камінська, менеджмер відділу дитячого одягу та аксесуарів, а також менеджер відділу навчання Ася Савченко.

Менеджер по роботі з текстилю Ашан на Кільцевій презентувала механізм роботи у корпорації, нюанси корпоративної культури, вакансії та кар'єрні можливості в компанії, відповіла на запитання студентів.


 Під час презентації студентам було надано групове завдання щодо вирішення певних проблем гіпермаркету. Студентами-учасниками  було запропоновано ряд ідей, які гості пообіцяли взяти до уваги та впровадити в діяльність Ашан.

Сподіваємося, що можливість поспілкуватися із представниками Ашану, та обговорити можливості подальшої співпраці сприятиме розвитку партнерських відносин між нашим університетом та Ашан.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook