Відкрита лекція доцента кафедри філософії Гейко Світлани Миколаївни

13 жовтня 2016, 10:46

   12 жовтня 2016 року відбулася відкрита лекція з дисципліни «Логіка», яка була прочитана студентам 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету доцентом кафедри філософії Гейко С.М.

   Тема лекції – «Логічні відношення між категоричними судженнями. Основні закони логіки», доволі цікава та актуальна. Сучасна молода людина для досягнення успіху у своїй професійній діяльності повинна бути готовою до того, що реалії нового часу вимагатимуть від неї, насамперед саме високої культури мислення. Воно повинне бути різноплановим, багатоходовим і гнучким. Іншими словами, у сфері конкуренції виграватиме та людина, культура якої є високою, а мислення – високорозвинене, струнке і дисципліноване – логічне.

   Саме тому, були розглянуті базові ознаки правильного мислення та основні закони логіки (закон тотожності, закон несуперечності, закон виключеного третього та закон достатньої підстави). Студенти не лише отримали теоретичний матеріал по темі, але й практичні навики застосування положень основних законів логіки.  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook