ОСІННЄ ЗОЛОТО ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ВЕТЕРИНАРІВ

15 жовтня 2016 року
Державна бібліотека України для юнацтва

ОСІННЄ ЗОЛОТО ДЛЯ СТУДЕНТІВ-ВЕТЕРИНАРІВ

Видатному українському поетові Дмитрові Омеляновичу Луценку цього року 15 жовтня виповнилося б 95 років. Світлій пам’яті цієї непересічної особистості, автору численних пісень, які стали улюбленими для багатьох українців, була присвячена літературно-музична зустріч у відділі мистецтв Державної бібліотеки України для юнацтва у рамках програми молодіжної вітальні "Живе спілкування". Кафедра культурології НУБІП України плідно співпрацює з цим осередком культури і тому на цей мистецький захід завітали студенти факультету ветеринарної медицини, а саме І курсу 4 групи.

Ніколи не була на схожих заходах тому, ця зустріч, присвячена пам'яті Дмитра Луценка, стала для мене справжнім відкриттям. Було дуже приємно слухати у живому виконані викладачок та студенток Інституту мистецтв КУ ім. Б.Грінченка пісні на його вірші.

Тепла творча атмосфера змусила втратити відчуття часу на виставі. Дуже вдячна колективу бібліотеки та кафедрі культурології за таку можливість поринути у світ творчості та поезії Дмитра Омеляновича Луценка (Руденко Катерина)

 

Студенти мали змогу дізнатися більше про життєвий і творчий шлях Дмитра Луценка, послухати народні пісні та пісні на вірші видатного поета, зокрема «Як тебе не любити, Києве мій!» і, звісно, неперевершене «Осіннє золото»!

Доцент кафедри культурології Ярина Пузиренко


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook