Обери життєвий шлях

4 грудня 2016 року
Спеціалізована школа з поглибленим вивченням англійської мови № 15 м. Київ

 Більшість молодих людей, що роздумують про подальші освітні плани або про працевлаштування, взагалі дуже мало інформовані про те, які бувають професії й чим займаються їх представники. В результаті молодь опиняється в ситуації вибору наосліп. Для того, щоб уникнути таких ситуацій, працівники кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей докладають максимум зусиль, щоб донести школярам інформацію про професії НУБіП України, використовуючи різноманітні способи і засоби.  

30.11.2016 року завідувач кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Оксана Іванова вже третій рік поспіль відвідує спеціалізовану школу з поглибленим вивченям англійської мови №15 м. Києва, щоб розказати випускникам про спеціальності нашого вишу, а особливо детально повідати про професії, що пропонує гуманітарно-педагогічний факультет, показати відеоролик, роздати матеріали й відповісти на "найделікатніші" запитання школярів.

Також, Оксана Вікторівна зазначила, який рівень підготовки необхідний для вступу на гуманітарні й педагогічні спеціальності, які перспективи навчання саме в НУБіП України і які умови вступу на гуманітарно-педагогічний факультет. Побажаннями міцних знань, правильного вибору і легкого вступу завершилася зустріч із нашими майбутніми абітурієнтами.

Оксана Іванова,

завідувач кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook